محترم شیخ عبدالحکیم (حقانی) قاضی القضات و رئیس ستره محکمه به ولایت بدخشان سفر نمود

m_admin
Sun, Aug 13 2023 9:54 AM
محترم شیخ عبدالحکیم (حقانی) قاضی القضات و رئیس ستره محکمه به ولایت بدخشان سفر نمود محترم شیخ عبدالحکیم (حقانی) قاضی القضات و رئیس ستره محکمۀ امارت اسلامی افغانستان در ادامۀ سفرهایش به ولایات، بعد از ظهر روز پنجشنبه مؤرخ (۲۴/۱/۱۴۴۵ هجری قمری) به ولایت بدخشان سفر کرد. محترم قاضی القضات و رئیس ستره محکمه در جریان این سفر با رئیس محکمۀ مرافعۀ بدخشان و اعضای قضائی آن محکمه، والی محترم بدخشان، اعضای شورای علماء و مسؤولان دیگر نهادهای ولایتی دیدار و گفتگو کرد. شیخ صاحب در جریان این بازدید توضیحاتی مفصلی در مورد مس

محترم شیخ عبدالحکیم (حقانی) قاضی القضات و رئیس ستره محکمۀ امارت اسلامی افغانستان در ادامۀ سفرهایش به ولایات، بعد از ظهر روز پنجشنبه مؤرخ (۲۴ /۱ /۱۴۴۵ هجری قمری) به ولایت بدخشان سفر کرد.

محترم قاضی القضات و رئیس ستره محکمه در جریان این سفر با رئیس محکمۀ مرافعۀ بدخشان و اعضای قضائی آن محکمه، والی محترم بدخشان، اعضای شورای علماء و مسؤولان دیگر نهادهای ولایتی دیدار و گفتگو کرد.

شیخ صاحب در جریان این بازدید توضیحاتی مفصلی در مورد مسلک قضاء و افتاء بیان کرد و گفت، تمام مسؤولین و کارمندان محاکم اعم از مرکز و ولسوالی ها باید در امور کاری مربوطه نهایت تلاش خود را به کار گرفته و با غور و دقت کامل فیصله صادر کنند.

محترم شیخ عبدالحکیم (حقانی) صاحب افزود، قضاء وظیفۀ بزرگی است، باید تلاش کنید تا آن را به خوبی انجام دهید، وقتی مسؤولین قضائی حکم صادر می کنند باید آن را هم به محکوم له و هم به محکوم علیه داده شود؛ زیرا اگر محکوم علیه آن را با علمای دیگر در میان بگذارد، فرصت تهمت نخواهد داشت.

محترم شیخ صاحب خطاب به مسؤولین محاکم گفت که بین مدعی و مدعی علیه صلح کنید؛ ولی خود مصلح و واسطه نباشید.

وی هدایت داد که مردم دارالوکلاء را بخواهید و طریقۀ درست صورت دعوی را به آنها نشان دهید؛ چون مردم از مناطق دور می آیند و به دلیل ترتیب صورت دعواء نادرست بسیار به تکلیف می شوند.

محترم شیخ صاحب خطاب به مسؤولین محاکم بدخشان با تأکید گفت که بر اساس اصول شریعت اسلامی با مراجعین و شهروندان به خوبی رفتار کنید.

قابل ذکر است که محترم شیخ عبدالحکیم (حقانی) قاضی القضات و رئیس ستره محکمه در جریان این بازدید علاوه بر مسؤولین محاکم بدخشان با والی محترم بدخشان، رئیس و اعضای شورای علماء و برخی دیگر از مسؤولین ادارات ولایتی دیدار و در مورد موضوعات مرتبط صحبت کرد.

Latest news

Tue, Dec 02 2025 12:04 PM
Background image

In Khost Province, the divine order of Qisas (retaliation) was carried out on a murderer

‎بسم الله الرحمن الرحیم
‎الحمد لله و کفی والصلاة والسلام علی عباده الذین اصطفی اما بعد:

قال الله تبارك وتعالى: وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاة يا أولي الألباب لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ. . .

Tue, Nov 25 2025 3:33 PM
Background image

Under the directive of the Honorable Chief Justice and head of the supreme court, 7,521 prisoners were released or granted sentence reductions.

Based on the instructions of the High Authority of the Supreme Court of the Islamic Emirate of Afghanistan, and following inspections and monitoring carried out by an assigned. . .

Wed, May 14 2025 3:57 PM
Background image

The Honorable Chief Justice and the Head of the Supreme Court held a meeting with the officials of the Kabul Urban Primary Court

Today, Wednesday (16th Dhul-Qa’dah 1446 AH), the Honorable Sheikh Abdul Hakim “Haqqani”, Chief Justice and Head of the Supreme Court of the Islamic Emirate of Afghanistan, held a. . .

BACK TO NEWS