رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان از آمریت تنظیم امور زندان آن ولایت بازدید نمود

m_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۱:۱۶
رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان از آمریت تنظیم امور زندان آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی محی الدین (عمری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان؛ به تاریخ ۲۳ /۸ /۱۴۴۷ه‍ـ ق از آمریت تنظیم امور زندان آن ولایت بازدید به عمل آورد.
رئیس محکمۀ مرافعۀ در این بازدید روی موضوعات ذیل با مسؤولین و محبوسین گفتگو نمود:
۱- برای مسؤولین اداری و نظامی آن آمریت توصیه نمود که برای محبوسین خدمات عالی و نیک نمایند.
۲- با محبوسین ذکور و اناث به‌طور جداگانه دیدار نمود، سخنان آنان را سمع نمود و در مورد رسیدگی صورت گرفت.
۳- محبوسین از برخورد مسؤولین زندان اظهار خوشی و خرسندی نموده از آنان رضایت نشان دادند؛ برای محبوسین تأکید کرد که هیچ کسی شما را به قصد رهایی از زندان فریب ندهند و در صورت فریب دادن هرچه عاجل آن را به ارگان‌های قضائی و عدلی معرفی نمائید، تا جلو انسان‌های سود جو گرفته شود.
۴ـ برای محبوسین تأکید کرد که از افعال مرتکب شده توبه و اظهار پشیمانی نمایند؛ زیرا توبه سبب رهائی از مشکلات دنیوی و اخروی می‌گردد.
۵ـ برای محبوسین توصیه نمود که محبس برای شما مدرسه و تربیت‌گاه است که از آن استفاده نمایند؛ تا سبب اصلاح شما گردیده، به ایمان و اخلاق شما تغیرات مثبت نمایان گردد.
۶ـ برای محبوسین افزود، قدر این نظام امارت اسلامی را بدانند؛ زیرا مسؤولین این نظام، برای شما دلسوز و خیرخواه هستند و غرض اصلاح شما و جامعه از هیچ نوع زحمات و تلاش ها دریغ نمی‌کنند.
در اخیر همه محبوسین از حضور رئیس محکمۀ مرافعه اظهار سپاس و قدردانی نمودند.

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۳:۴۷
Background image

د سترې محکمې د امنیتي او اجرائيوي چارو رئیس په مشرۍ د همغږۍ د تقویې غونډه وشوه

د سترې محکمې د امنیتي او اجرائيوي چارو ریاست د رئیس محترم حافظ نجیب الله (رفيع) په مشرۍ د روان ۱۴۴۷هـ ق کال د شعبان المعظم میاشتې په ۲۴مه نېټه، د یاد ریاست اړوند ټولو مسؤولینو ترمنځ د. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۰:۵۸
Background image

د میدان وردګ، پروان او کاپیسا ولایتونو د حقوقو آمریتونو په یوه میاشت کې (۹۹۶) عرض‌پاڼو او دوسيو ته رسېدنه کړې ده

د سترې محکمې د حقوقو عمومي ریاست اړوند د میدان وردګ، پروان او کاپیسا ولایتونو د حقوق آمریتونو په یوه میاشت کې له (۱۴۴۷/۷/۱ هـ ق څخه تر ۲۹ /۷ /۱۴۴۷هـ ق) نېټې پورې (۹۹۶) عرض‌پاڼو او دوسيو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۱۶
Background image

د سترې محکمې د امنيتي او اجرائيوي چارو ریاست د ۱۴۴۷هـ ق کال د دويمې ربعې لنډ راپور

د سترې محکمې د امنيتي او اجرائيوي چارو ریاست د ۱۴۴۷هـ ق کال په دویمه ربعه کې لاندې مهم فعاليتونه ترسره کړي دي:
1.    په دویمه ربعه کې د سترې محکمې د امنیتي او اجرائیوي چارو ریاست کاري. . .

بیا په خبرونو کی