رئیس محکمه مرافعه ولایت دایکندی از محاکم ابتدائیه هشت ولسوالی آن ولایت بازدید نمود
محترم الحاج شیخ سخیداد (ابوالتقی) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت دایکندی؛ بهمنظور نظارت از اجراآت قضائی، بررسی وضعیت محاکم، رسیدگی به مشکلات موجود و تقویت حاکمیت قانون، از تاریخ ۱۸ الی ۲۳ محرم الحرم سال ۱۴۴۸هـ ق از محاکم ابتدائیه ولسوالیهای اشترلی، بندر، خدیر، کیتی،کجران، میرامور، شهرستان و پاتو آن ولایت بازدید بعمل آورد.
رئیس محکمه مرافعه در این بازدید ابتداء، اجراآت قضائی، حفظ و نگهداری دوسیهها، ارائه خدمات قضائی و سایر امور مربوطه را مورد ارزیابی قرار داد.
سپس نشستهای کاری با قضات، کارمندان اداری و مسؤولین محلی برگزار گردید، پیرامون بهبود امور قضائی، تسریع روند رسیدگی به قضایا و تطبیق دقیق قوانین بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در ادامه رئیس محکمه مرافعه با بزرگان، متنفذین و اقشار مختلف مردم نیز ملاقات نمود، مشکلات، پیشنهادات و نظریات آنان را از نزدیک استماع کرد، موصوف بر تأمین عدالت، رعایت حقوق مردم، رسیدگی عادلانه به قضایا و دسترسی آسان شهروندان به خدمات قضائی تأکید نمود.
در اخیر مردم و مسؤولین ولسوالیهای متذکره از سفر رئیس محکمه مرافعه ابراز خرسندی نموده، حضورش را در مناطق دور دست نشانه توجه و تعهد رهبری دستگاه قضائی به حل مشکلات مردم دانستند و از تلاشها، رهنمودها و پیگیریهای وی صمیمانه تقدیر و تشکر به عمل آوردند.
