رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار از دیوان‌های امنیت عامه و مدنی محکمۀ شهری آن ولایت بازدید و نظارت کرد

m_admin
Thu, Oct 02 2025 11:31 AM
رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار از دیوان‌های امنیت عامه و مدنی محکمۀ شهری آن ولایت بازدید و نظارت کرد

محترم مولوی نورمحمد (نوری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار به تاریخ 27 /3 /1447 هـ ق از دیوان‌های امنیت عامه و مدنی  محکمۀ ابتدائیۀ شهری آن ولایت بازدید و نظارت  نمود.

رئیس محکمۀ مرافعه در این بازدید ابتداء کتب اندراج و ثبت فیصله‌ها،  وارده و صادره  و یک‌تعداد سوابق  دوسیه‌های فیصله شده و تحت کار دیوان‌های مذکور را مشاهده و بررسی نمود که خوشبختانه در کل  اجراآت شان خوب  بنظر رسید؛ جهت  بهبود امور قضائی به منسوبین دیوان‌های مذکور در جریان  بررسی هدایات و راهنمائی لازم صورت گرفت.

در ادامۀ بازدید علاوه از بررسی کتب و دوسیه‌جات با رؤسا، اعضای قضائی و اداری دیوان‌های مذکور بخاطر تسریع روند اجراآت و حل و فصل به موقع قضایای وارده و استماع مشکلات مراجعین بحث و تبادل نظر نمود؛  و روی موضوعات ذیل تأکید ورزید:

1-             به قضایای جزائی، بخصوص قضایای که زندانی داشته باشد و قضایای که جهت حل نواقص بشما راجع میگردد با درنظرداشت متحدالمآل شماره ( 2) مؤرخ  1444 هـ ق  حق اولیت داده شود.

2-            قضایای وارده را بعد از تحقیقات و بررسی همه جانبه فیصله نمائید، سعی شود که هیچ نوع نواقص شرعی و اداری  درفیصله ها باقی نماند تا در مرحله مرافعوی و تمیز  نقض نشود.

3-            کامیابی  در وحدت است؛ بناءً  با همدیدگر و ادارات ذیربط همآهنگی و روابط حسنه داشته باشید.

4-            به افراد فرصت طلب و استفاده جو موقع ندهید که در امور محکمه مداخله نمایند؛ بلکـه در اجراآت  خود مستقلانه عمل نمائید؛ تا عدالت بوجه احسن تأمین شود.

5-            مشکلات  و عرایض مراجعین را با دقت کامل استماع نموده رسیدگی نمائید، به حاضری  و اوقات رسمی توجه جدی نموده و  با طرفین دعوی رویه نیک و یکسـان  داشته باشید.

در اخیر مسؤولین دیوان‌های محکمۀ شهری از راهنمائی‌های ارزشمند رئیس محکمۀ مرافعه ابراز سپاس و قدردانی و از حل و فصل به موقع قضایا و رعایت نکات فوق اطمینان دادند.

Latest news

Sat, Feb 28 2026 11:49 AM
Background image

Brief Report on the Activities of the Dar al-Ifta Directorate of the Supreme Court During the Second Quarter of 1447 AH

During the second quarter of the year 1447 AH, the Dar al-Ifta Directorate of the Supreme Court carried out following important activities:
1. During the second quarter of 1447 AH, the. . .

Sat, Feb 28 2026 11:47 AM
Background image

Brief Report of the Planning and Policy Directorate of the Supreme Court for the Second Quarter of 1447 AH

During the second quarter of 1447 AH, the Planning and Policy Directorate of the Supreme Court carried out the following important activities:
1. During the second quarter, based on. . .

Sat, Feb 28 2026 11:27 AM
Background image

Brief Report of the General Directorate of Judicial Inspection of the Supreme Court for the Second Quarter of 1447 AH

During the second quarter of 1447 AH, the General Directorate of Judicial Inspection of the Supreme Court carried out the following key activities:
1.    The performance of courts in. . .

BACK TO NEWS