رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ فراه از برخی محاکم ابتدائیۀ آن ولایت بازدید کرد

m_admin
شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۶ - ۱۵:۶
رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ فراه از برخی محاکم ابتدائیۀ آن ولایت بازدید کرد

به تاریخ ۲۱ /۹/ ۱۴۴۴ هـ ق الحاج مولوی محمدگل «صیاد» رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت فراه همراه با مولوی شفیع الله (مدثر) آمر تحریرات محکمۀ مرافعه از ولسوالی های بالابلوک، فراه رود، بکواه و گلستان این ولایت بازدید به عمل آورد .

رئیس محکمۀ مرافعه بعد از رسیدن به محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی بالابلوک کنده جات و اجراآت آن محکمه را مورد نظر و بررسی قرارداد.

بعد از بررسی همه جانبه از مسؤولان محکمۀ ابتدائیه مشکلات آن را پرسید و برای حل آن هدایات لازم را عنایت فرمود .

همچنان الحاج مولوی محمدگل "صیاد" رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت فراه در جریان این سفر بامسؤولین (ولسوال، قومندان و مدیر استخبارات) آن ولسوالی نیز دیدار کرد و بالای موضوعات مرتبط بحث وتبادله نظر کرد .

علاوه برآن در این روز رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ آن ولایت به ولسوالی فراه رود نیز سفر کرد با پرسونل محکمۀ ابتدائیه ولسوالی فراه رود دیدار نمود و کمبودات محکمۀ مذکوره را نیز پرسان کرد .

همچنان روز شنبه مؤرخ 24 /9 /1444 هـ ق رئیس عمومی محکمۀ مرافعه ولایت فراه همراه مولوی محمد موسی رئیس دیوان امنیت عامۀ استیناف و آمر تحریرات این ریاست از ولسوالی بکواه دیدار نمود .

بعد از رسیدن به محکمۀ ابتدائیه ولسوالی بکواه کنده جات و اجراآت آن محکمه را مورد نظر و بررسی قرارداد و در  این دیدار با مسؤولین (ولسوال، قومندان، مدیر استخبارات، آمر جنائی و مدیر  مواد مخدر) و با ریش سفیدها و بزرگان آن ولسوالی نیز دیدار کرد، مشکلات آن را پرسید و برای حل آن عنایت لازم فرمودند .

و در آن روز بعد از ظهر به ولسوالی گلستان سفر کردند و بعد از رسیدن به ولسوالی گلستان از محکمۀ ابتدائیه ولسوالی گلستان دیدار نمود و همراه مسؤولین آن ولسوالی و ریش سفیدها نیز دیدار نمود و برای رفع کردن مشکلات آن محاکم هدایت لازم را عنایت فرمود .

 

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۵۱
Background image

په ننګرهار ولايت کې يوه متهم ته تعزیري سزا ورکړل شوه

د ننګرهار ولايت سرخرود ولسوالۍ ابتدائیه محکمې د پرېکړې له مخې يو کس ته چې پر غلا متهم و؛ په ۲۱/ ۱۰/ ۱۴۴۷ هـ ق نېټه تعزیري سزا ورکړل شوه.
ابتدائیه محکمې یاد متهم پر يو کال تنفيذي بند او. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۲:۸
Background image

د کندوز زون نظامي محکمې رئیس او د دغه ولايت د امنیه قوماندان په مشرۍ غونډه وشوه

د کندوز زون نظامي محکمې د رئیس محترم شیخ عبدالهادي (همت)، د یاد ولایت امنیه قوماندان الحاج پاسوال مولوي مطیع الله (سیف الله) په مشرۍ، د عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله‌تعالی) د (۱۷) مې. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۵:۴۰
Background image

په خوست ولايت کې يوې مجرمې ته تعزیري سزا ورکړل شوه

د خوست ولايت علشېرو ولسوالۍ ابتدائیه محکمې د پرېکړې له مخې يوې ښځې ته له کوره د تېښتې په جرم؛ نن چهارشنبې ۲۱/ ۱۰/ ۱۴۴۷هـ ق نېټه په عام محضر کې تعزیري سزا ورکړل شوه.
ابتدائيه محکمې یاده. . .

بیا په خبرونو کی