خلاصۀ گزارش اجراآت ربع دوم سال ۱۴۴۶ هـ ق ریاست عالی تمیز مرکزی مقام عالی ستره محکمه

m_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۶ - ۱۵:۵۲
خلاصۀ گزارش اجراآت ربع دوم سال ۱۴۴۶ هـ ق ریاست عالی تمیز مرکزی مقام عالی ستره محکمه

ریاست عالی تمیز مرکزی مقام عالی ستره محکمه طی ربع دوم سال 1446 هـ ق اجراآت ذیل را انجام داده‌است:
•    به تعداد (۱۶۶۸) قطعه مکاتب از محاکم ولایات و ادارات مختلف کشور به این ریاست مواصلت ورزیده‌است که از آن جمله (۱۴۴۳) مکتوب پس از اجراآت به مراجع مربوطه ارسال گردیده‌ و به تعداد (۲۲۵) قطعه مکتوب تحت کار قرار دارد.
•    به تعداد (۳۱۷۵) جلد دوسیه‌جات از محاکم 24 ولایت، دیوان‌های پنجگانه و ادارات مختلف به شمول (۵۰۰) جلد دوسیۀ محاکم خاص(هیئت قضائی بر فیصله‌های ادارۀ قبلی) به این ریاست مواصلت ورزیده‌است که در مورد (2410) جلد دوسیه آجراآت نموده‌است؛ از  آن جمله به تعداد (1115) دوسیه غرض تمیز طلبی به دواوین پنج‌گانه ارسال گردیده، به تعداد (235) جلد دوسیه‌جات خاص مسترد و به مرجع آن ارسال گردیده و به تعداد (233) جلد دوسیۀ متفرقه به محاکم (24) ولایت، دیوان‌های پنجگانۀ ریاست عالی تمیز مرکز و غیرۀ ادارات مرکزی و ولایتی غرض اجراآت ارسال گردیده‌است و به تعداد (765) جلد دوسیۀ خاص و غیرخاص تحت اجراآت قرار دارد.
•    به تعداد (691) جلد دوسیۀ حقوقی و  (136) جلد دوسیۀ جزائی به تطبیق ارسال گردیده‌است.
•    به تعداد (754) جلد دوسیۀ که مربوط محاکم خاص بوده بعد از غور و بررسی اعضائی قضائی و تائید این ریاست که از آن جمله به تعداد (406) جلد دوسیه تائید و به تطبیق ارسال شده و به تعداد (348) جلد دوسیه مسترد و غرض فیصلۀ شرعی به محاکم مربوطه ارسال گردیده‌است.
به تعداد (2971) قطعه عرایض از اصحاب دعاوی به این ریاست مواصلت ورزیده‌است که از آن جمله به تعداد (2457) قطعه آن بعد از احکام و رسیدگی به عارضین تسلیم داده شد، به تعداد (275) عرایض غیر مرتبط مسترد و به تعداد(239) عرایض ضم دوسیۀ اصحاب دعوی گردیده‌است.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۵۱
Background image

د میدان وردګ ولايت محاکمو په یوه میاشت کې (۲۴۷) دوسیو ته پر رسېدنې سربېره، (۱۳۷) وثیقې هم اجرا کړې دي

د ميدان وردګ ولايت مرافعه، ښاري ابتدائيه او د ټولو ولسواليو ابتدائيه محاکمو په يوه مياشت کې (له ۱/ ۴/ ۱۴۴۸هـ ق څخه ۲۹/ ۴/ ۱۴۴۸هـ ق) نېټې پورې (۲۴۷) دوسيو ته پر رسېدنې سربېره، (۱۳۷). . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۱۶
Background image

د سترې محکمې محترم رئیس او قاضي‌القضات د شپږو زونونو له والیانو سره وکتل

د سترې محکمې رئیس او قاضي‌القضات محترم شیخ عبدالحکیم (حقاني) صاحب، پرون چهارشنبه (۲/۵/۱۴۴۸هـ ق) نېټه په خپل کاري دفتر کې د ملک د شپږو زونونو له والي صاحبانو سره وکتل.
په دې لیدنه کې د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۳۰
Background image

د کابل ولایت قره‌باغ ولسوالۍ د ابتدائیه محکمې مسئولینو په هڅو د قتل موضوع حل او فصل شوه

د کابل ولایت قره‌باغ ولسوالۍ د ابتدائیه محکمې د مسئولینو په هڅو؛ د دوو کورنیو ترمنځ د قتل موضوع، په ۲۸/ ۴/ ۱۴۴۸ هـ ق نېټه د سولې له لارې حل او فصل شوه.
یاده پېښه د قره‌باغ ولسوالۍ اړوند. . .

بیا په خبرونو کی