رئیس دیوان مدنی ستره محکمه در رأس یک هیئت به ولایت کندز سفر کرد

m_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۵ - ۱۵:۳۵
رئیس دیوان مدنی ستره محکمه در رأس یک هیئت به ولایت کندز سفر کرد

محترم شیخ محمد قسیم (محمدی) رئیس دیوان مدنی ستره محکمه به همراهی مفتی محمد حسین (کوثری)، مفتی عزیزالله (حیدری) و مفتی عرفان الله (حامد) در سلسله سفرهای شان به ولایات شمال، امروز دوشنبه (تاريخ ۹/ ۱/ ۱۴۴۶هـ ق) وارد ولایت کندز شد.
رئیس دیوان مدنی ستره محکمه و هیئت همراهش در جریان این سفر چندین قضیۀ مغلق و پیچیده را که قبلاً از طرف محاکم تحتانی فیصله شده اما نقض گردیده بود و نیاز به فیصله مستقل داشت، بعد از تحقیق و بررسی همه جانبه حل و فصل و به طرفین نزاع ابلاغ نمود. 
علاوه بر آن هیئت متذکره با رئیس محکمۀ مرافعۀ کندز، رئیس و اعضای دیوان مدنی محکمۀ مرافعه و محکمۀ شهری جلسۀ همآهنگی دائر نمود و در مورد حل و فصل دعاوی حقوقی و دعاوی زمین‌های املاکی برای آنها رهنمائی‌های لازم توضیح نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۲:۴۹
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت فاریاب از محکمه ابتدائیه شهری آن ولایت بازدید نمود

محترم الحاج مفتی عبدالخالق (محمدی) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت فاریاب؛ با هیئت همراه‌اش، به تاریخ 22 /3 /1448 هـ ق از محکمه ابتدائیه شهری آن ولایت بازدید بعمل آورد.
رئیس محکمه مرافعه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۱:۵۹
Background image

تحت رهبری رئیس محکمه مرافعه ولایت سمنگان جلسه اداری دایر گردید

تحت رهبری محترم مولوی محی الدین (عمری) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت سمنگان؛ با اشتراک رؤسای دواوین عضو مفتی ها، محررین، کارمندان اداری، خدماتی و آمرین وثایق و حقوق و محافظین قطعه قضات،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۰:۳۰
Background image

تحت رهبری رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت بغلان جلسۀ اداری دایر گردید

تحت رهبری الحاج مولوی شمس‌الله (عزیزی) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت بغلان؛ با اشتراک رؤسای محاکم ابتدائیه ولسوالی‌ها، رئیس و اعضای قضائی محکمه ابتدائیه شهری پلخمری، رئیس و اعضای قضائی. . .

بازگشت به اخبار