تحت رهبری رئیس محکمه مرافعه ولایت نورستان جلسه اداری دایر گردید

m_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۹:۲
تحت رهبری رئیس محکمه مرافعه ولایت نورستان جلسه اداری دایر گردید

تحت رهبری رئیس محکمه مرافعه ولایت نورستان، با اشتراک مسؤولین و منسوبین محاکم مرافعه و ابتدائیه شهری، به تاریخ 15 /2 /1448هـ ق جلسه اداری دایر گردید.
 جلسه با تلاوت چند آیات از کلام‌الله مجید آغاز گردید؛ سپس رئیس محکمه مرافعه ضمن خیر مقدم به اشتراک‌کنندگان، از حضور دوامدار، پابندی به حاضری و انجام مسؤولیت‌های محوله توسط منسوبین ابراز خرسندی نمود.
موصوف با اشاره به برگزاری منظم جلسات اداری به‌صورت ماهوار، اهمیت و فواید این نشست‌ها را تشریح نموده اظهار کرد، که این جلسات فرصت مناسب برای تبادل معلومات، بررسی مشکلات موجود در جریان امور کاری و جستجوی راه‌حل‌های مناسب برای رفع آن‌ها می‌باشد.
رئیس محکمه مرافعه تأکید کرد که وظیفه قضاء در نظام اسلامی از جایگاه بسیار عالی برخوردار است و عمل‌کرد منسوبین قضائی نقش اساسی در نیک‌نامی یا بدنامی نظام دارد.
وی افزود، که اگر مسؤولین محاکم بر اساس عدالت و انصاف عمل نمایند، موجب استحکام و بقای نظام خواهد شد، اما بی‌عدالتی می‌تواند زمینه‌ساز تضعیف نظام گردد.
همچنان خاطرنشان ساخت که فساد در نظام قضائی تنها به رشوه محدود نمی‌شود، بلکه جانبداری بر مبنای تعلقات، روابط و ملاحظات شخصی نیز از موارد فساد بوده و باید در تمامی قضایا بدون در نظر گرفتن تعلقات، صرفاً بر اساس اصول، دلایل و اسناد، با رعایت اصل مساوات تصمیم اتخاذ گردد.
متعاقباً مولوی عبدالرحمن که به‌ تازگی از طرف ستره محکمه به حیث آمر تحریرات مخزن تعیین گردیده است، به اعضای جلسه معرفی شد.
در ادامه موضوعات ذیل مورد بحث و تأکید قرار گرفت:
۱ـ بر ارسال منظم راپور اجراآت حقوقی، جزائی و وثایق به‌صورت ماهوار به محکمه مرافعه و ارسال آن به ستره محکمه تأکید صورت گرفت.
۲ـ در خصوص جلب منسوبین قوماندانی که در اجرا احکام از سهل‌انگاری کار می‌گیرند، تصمیم اتخاذ شد؛ تا موضوع به‌گونه جداگانه با قوماندان امنیه و والی ولایت مطرح گردد.
۳ـ تأکید شد که فاصله زمانی میان تاریخ ابلاغ و تاریخ صدور فیصله، مطابق احکام قانون و اصول مربوطه، به‌طور دقیق رعایت گردد.
۴ـ دوسیه‌های که قبلاً به دلیل سلب صلاحیت از محکمه مرافعه به محاکم ابتدائیه ارسال شده‌اند، دوباره تعقیب گردیده و در صورتی که تا اکنون در مورد آن‌ها فیصله صادر نشده باشد، مطابق قانون مورد رسیدگی قرار گیرند.
جلسه با دعاء خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۳۵
Background image

محاکم ولایت بغلان طی یک ماه علاوه بر رسیدگی به (۱۰۹۴) دوسیه، به تعداد (۳۹۱) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثایق، ابتدائیۀ شهری و ابتدائیۀ ولسوالی‌های ولایت بغلان طی یک ماه (از ۱ /۳ /۱۴۴۸هـ ق الی ۳۰ /۳ /۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسیدگی به (۱۰۹۴) دوسیه، به تعداد (۳۹۱) قطعه وثایق را نیز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۱:۲۳
Background image

محاکم ولایت بدخشان طی یک ماه علاوه بر رسیدگی به (۸۴۸) دوسیه به تعداد (۵۵۸) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، ابتدائیه شهری و ابتدائیۀ ولسوالی‌های ولایت بدخشان طی یک ماه (از ۱ /۳ /۱۴۴۸هـ ق الی ۳۰ /۳ /۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسیدگی به (۸۴۸) دوسیه به تعداد (۵۵۸) قطعه وثایق را نیز اجرا. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۱:۰
Background image

محاکم ولایت کندز طی دو هفته علاوه بر رسیدگی به (۶۸۴) دوسیه، به تعداد (۱۵۹) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، ابتدائیۀ شهری و ابتدائیۀ ولسوالی‌های ولایت کندز طی دو هفته (از ۱۵ /۳ /۱۴۴۸هـ ق الی ۳۰ /۳ /۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسیدگی به (۶۸۴) دوسیه، به تعداد (۱۵۹) قطعه وثایق را نیز اجرا. . .

بازگشت به اخبار