رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت بامیان از ریاست زندان آن ولايت بازديد نمود

m_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۱ - ۱۱:۵۸
رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت بامیان از ریاست زندان آن ولايت بازديد نمود

محترم مولوی سید میرآغا (هاشمی) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت بامیان؛ با همراهی مولوی عبدالقادر (ابرار) رئیس دیوان جزای محکمۀ مرافعه و مولوی سکندر (محمدی) عضو و محرر دیوان جزای مرافعه به تاريخ ۲۶ /۳ /۱۴۴۶ هـ ق از ریاست محبس آن ولايت دیدار نمود.
رئیس محکمۀ مرافعه در این بازدید حالت محبوسین را از نزدیک مشاهد نمود، برای شان توصیه کرد که زندان جای است که شما را وادار میسازد تا از عمل که انجاد داده‌اید اظهار ندامت نمائید؛ تا در آینده  همچون عمل زشت و ناروا را انجام ندهید، بر اعمال بد تان پشیمانی نمائید و توبه کنید، تا دنیا و آخرت تان آباد شود.
همچنان رئيس محکمۀ مرافعه به مسؤولین زندان برای حل و رسیدگی به مشکلات محبوسین هدایات لازم نمود گفت که در زندان باید کسی بدون سرنوشت نماند، برای زندانیان اطمینان داده شد که به دوسیه‌های هر فرد تان طبق اصول شریعت اسلامی رسیدگی خواهیم نمود.
در ادامه رئيس محکمۀ مرافعه به مسؤولین مربوطه اضافه نمود، مسؤولیت که بدوش داریم، باید به صداقت و ایمانداری انجام دهیم، بخصوص در رابطه به محبوسین که صاحب کرامت انسانی می‌باشند و در امور شان باعث نارضایتی الله متعال نشویم. 
رئيس محکمۀ مرافعه به محاکم ابتدائیه و دیوان‌های مرافعۀ مربوطه هدایت داد که هر چه عاجل دوسیه های محبوسین متذکره را تحت رسیدگی خویش قرار دهند و از اجراآت خویش به محکمۀ مرافعه و ریاست زندان اطمینان دهند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۱:۵۱
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار از محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی فرخار آن ولايت بازدید نمود

محترم مولوی محمدیوسف (ابوالوفا) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار به تاریخ ۴ /۱۲ /۱۴۴۶ هـ ق جهت بهبود امور قضائی و اداری محاکم ولسوالی‌ها از محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی فرخار آن ولایت بازدید نمود. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۱:۴۹
Background image

محاکم ولایت جوزجان طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۱۱۷) دوسیه، به تعداد (۶۸) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت جوزجان، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى، نظامی، اختصاصی و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ (۱/ ۱۲/ ۱۴۴۶ هـ ق الى ۱۵/ ۱۲/ ۱۴۴۶ هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۱:۴۳
Background image

محاکم ولايت فارياب طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۱۴۲) دوسیه، به تعداد (۱۱۵) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت فارياب، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ ( ۱/ ۱۲/ ۱۴۴۶ هـ ق الى ۱۵/ ۱۲/ ۱۴۴۶ هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى، جزائی و وثايق به. . .

بازگشت به اخبار