بالای يک متهم در ولايت بلخ حکم جزای تعزیری تطبيق شد

m_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۶ - ۱۴:۲۲
بالای يک متهم در ولايت بلخ حکم جزای تعزیری تطبيق شد

به اساس فيصلۀ محکمهٔ ابتدائيۀ ولسوالی دهدادی ولايت بلخ بالای يک تن که متهم بر لواطت بود؛ امروز دوشنبه (مؤرخ ۱۳/ ۱۰/ ۱۴۴۶هـ ق) در محضر عام حکم ۳۹ دُره جزای تعزیری تطبيق شد.
در جلسۀ که به همين منظور در مقر ولسوالی دهدادی دایر گردیده بود؛ شیخ فرید الدین (حقانی) رئيس دیوان جزا محکمهٔ مرافعه، شیخ نورمحمد (حقانی) رئیس امر بالمعروف، نهی عن المنکر و سمع شکایات، رؤسا و نمایندگان ادارات آن ولسوالی و تعداد کثیری از مردم حضور داشتند.
جلسه با تلاوت چند آیات از قرآنکریم آغاز شد؛ بعداً رئیس دیوان جزا در رابطه به حدود، تعزیرات و حرام بودن افعال که شریعت آن را حرام گردانیده، در احکام شریعت اسلامی و اضرار آن به مردم و جامعه مفصلاً صحبت نموده گفت، تطبیق جزای تعزیری بالای مجرمين و متهمین که دست به اعمال خلاف شریعت میزنند سبب اصلاح خود و عبرت به دیگران میگردد.
در ادامه رئیس امر بالمعروف، نهی عن المنکر و سمع شکایات در رابطه به موضوع از دیدگاه شریعت اسلام و ارشادات نبی کریم (صلی‌الله عليه وسلم) صحبت همه جانبه نموده و تطبیق احکام شریعت را بالای مجرمین و عاملین چنین جرایم سبب رفاه مردم و اصلاح جامعه دانست.
جلسه بعد از تطبيق جزای تعزیری بالای متهم به دعاء خير خاتمه يافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۳۸
Background image

تحت ریاست رئیس محکمۀ مرافعۀ ولايت بامیان جلسه دایر گردید

تحت ریاست محترم مولوی سیدمیرآغا (هاشمی) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت بامیان؛ به تاریخ ۲۴ /۷ /۱۴۴۷هـ ق جلسۀ اداری میان قضات و اعضای قضائی محاکم مرافعه و ابتدائیۀ شهری آن ولایت دایر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۰:۵۸
Background image

حکم جزای تعزیری بالای هفت مجرم و متهم در ولایت هرات تطبیق شد

به اساس فيصلۀ محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های ادرسکن، پشتون زرغون و شیندند ولايت هرات بالای هفت تن به شمول یک زن به جرم روابط نامشروع؛ اتهام لواطت و سرقت، به تاریخ ۲۲، ۲۳ و ۲۴ رجب المرجب سال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۴۵
Background image

حکم جزای تعزیری بالای سه مجرم و يک متهم در ولايت غزنی تطبيق شد

به اساس فيصلهٔ محکمهٔ ابتدائيهٔ ولسوالی ده‌ یک بالای سه تن به شمول يک زن به جرم فساد اخلاقی و یک تن به اتهام سرقت، امروز چهارشنبه مؤرخ ۲۴/ ۷/ ۱۴۴۷ هـ ق حکم جزای تعزیری تطبيق شد.

محکمۀ. . .

بازگشت به اخبار