رئیس محکمۀ مرافعۀ جوزجان بخاطری عریضه نویسی رسمی، به عریضه نويسان آن ولايت سیمینار داير کرد

m_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۴:۹
رئیس محکمۀ مرافعۀ جوزجان بخاطری عریضه نویسی رسمی، به عریضه نويسان آن ولايت سیمینار داير کرد

روز سه شنبه (مؤرخ 4/3/ 1445 هـ ق) به سرپرستى محترم الحاج مفتی عبدالغنی (سعید) رئیس عمومی محاکم مرافعۀ ولایت جوزجان برای عریضه نویسان آن ولایت  سیمینار آموزشی برگزار شد.

سیمینار به تلاوت چند آیات کلام الله مجيد آغاز  شد؛ پس رئیس عمومى محاکم ولايت جوزجان در رابطه به طرز نوشتارى عريضه رسمى براى مراجعين ستره محکمه معلومات عمومى ارائیه کرد و به اشتراک کنندگان سیمینار قوانين، اصول و مقرارات عريضه نويسى رسمى را تشريح نمود.

محترم الحاج مفتی عبدالغنی (سعید) خطاب به اشتراک کنندگان گفت که شما بايد در عريضه نويسی موارد ذيل را در نظر داشته باشید:

  1. ابتداء باید در عریضه تاریخ استدعای عریضه نوشته شود.
  2. نام مرجع مربوطۀ باید در عریضه مشخص و ذکر گردد.
  3. شهرت مکمل عارض و معروض علیه یعنی اسم، ولد، ولدیت، قوم،کسب، سکونت اصلی و فعلی، تابعیت و همچنان نمبر تذکرۀ عارض و معروض علیه نیز ذکر شود.
  4. اهلیت عارض و معروض علیه ذکر شود.
  5. اگر عارض وکیل یا وصی باشد؛ نمبر و تاریخ وکالت خط یا وصایت خط و همچنان نام محکمۀ که وثیقه را ترتیب شده در عریضه ها نوشته شود.
  6. معرفت مدعی بها اگر منقول بود جنس، نوع، اوصاف و قیمت آن درج گردد و اگر غیر منقول بود موقعیت و حدود مدعی بها تحریرگردد.
  7. اگر موضوع جزائی باشد محل و تاریخ آن و اقعه باید ذکر شود.
  8. درعریضه باید امضاء یا نشان انگشت درج گردد.
  9. در عریضه باید الفاظ زشت نوشته نشود.
  10. دعوی باید ملزمه باشد.
  11. عریضه باید زیاد دراز نباشدکه فهم آن مشکل باشد و همچنان نهایت مختصر و کوتاه هم نباشد که مطلب از آن گرفته نشود؛ باید عریضه واضح باشد.
  12. در عریضه معروض و معروض علیه معلوم باشد که نظامی است یا ملکی.
  13. شخص عارض خواست خود را در عریضه مربوطه اش از مرجع ذیصلاح صراحتاً مطالبه نماید.

اشتراک کنندگان این سیمینار را در بخش عريضه نويسى مفيد و سودمند خواند و از محاکم ولايت جوزجان تشکرى نمود که در بخش عریضه نویسی رسمی به آنان معلومات کامل داد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۵:۲۶
Background image

محاکم ولایت باميان طی دو هفته علاوه بر رسیدگی به (۴۷) دوسیه، به تعداد (۷) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولایت باميان، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتداٸيۀ ولسوالى‌ها از تاريخ (۱/ ۱۲/ ۱۴۴۶هـ ق الى ۱۵/ ۱۲/ ۱۴۴۶هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى، جزائى و وثايق به شرح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۱:۳۲
Background image

حکم جزای تعزیری بالای یک مجرم در ولايت سرپل تطبيق شد

به اساس فيصلۀ دیوان جزای محکمۀ مرافعۀ ولایت سرپل بالای یک تن به اساس داشتن جرم مجروحیت و تجاوز در حریم؛ به تاريخ ۲۵/ ۱۲/ ۱۴۴۶ هـ ق حکم جزای تعزیری تطبيق شد.

دیوان جزای محکمۀ مرافعه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۳:۴۱
Background image

رئيس محکمۀ مرافعۀ ولايت جوزجان از محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی فیض‌آباد آن ولايت بازديد نمود

 محترم مولوی عبدالغنی (سعید) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت جوزجان؛ با همراهی یک هیئت به تاريخ ۲۰/ ۱۲/ ۱۴۴۶هـ ق از محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی فیض‌آباد بازديد نمود.
رئیس محکمۀ مرافعه بخاطر. . .

بازگشت به اخبار