رئیس محکمهٔ مرافعهٔ ولایت غزنی از دواوین محکمهٔ شهری آن ولایت بازدید نمود

m_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۳۰ - ۱۱:۲
رئیس محکمهٔ مرافعهٔ ولایت غزنی از دواوین محکمهٔ شهری آن ولایت بازدید نمود

محترم مفتی عزیزالله (حیدری) رئیس عمومی محکمهٔ مرافعهٔ ولایت غزنی به تاریخ ۷ /۱۱ /۱۴۴۶هـ ق از دواوین محکمهٔ شهری آن ولایت بازدید نمود.
در این بازدید رئیس محکمهٔ مرافعه ابتداء اجراآت و امورات شعبۀ اداری محکمۀ ابتدائیۀ شهری را ملاحظه نمود؛ سپس دواوین امنیت عامه، جزا، مدنی و ترافیک را مورد ملاحظه قرار داد و امورات و اجراآت قضائی شان را مورد بررسی همه جانبه قرار داده‌اند.
در ادامۀ این بازدید رئیس محکمهٔ مرافعه در خصوص حل مشکلات موجوده به منسوبین آن محکمه هدایات و رهنمائی لازم را نمود؛ تا باشد امورات روزمره خلق‌الله و مراجعین به وجه احسن به پیش برده شود.
در اخیر این بازدید قضات و کارمندان اداری در رابطه به پیشبرد درست امورات یومیه مردم به رئیس محکمهٔ مرافعه اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۱:۶
Background image

محاکم ولايت غزنی طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۳۶۹) دوسیه، به تعداد (۲۳۴) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت غزنی، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى، محکمۀ نظامی زون غزنی و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ (۱/ ۷/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۱۵/ ۷/ ۱۴۴۷هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۵۴
Background image

با تلاش مسؤولين محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی چهل‌گزی ولایت فاریاب یک‌ قضیۀ قتل حل و فصل شد

با سعی و تلاش مسؤولین محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی چهل‌گزی ولایت فاریاب و مصلحین یک قضیۀ قتل و خصومت میان دو خانواده در آن ولسوالی، به تاریخ 20 /7 /1447 هـ ق حل و فصل گردید.
در این قضیه ورثۀ. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۴:۴۰
Background image

رئيس محکمۀ مرافعۀ ولایت بغلان از آمریت زندان آن ولایت بازدید نمود

محترم الحاج مولوی شمس الله (عزیزی) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت بغلان؛ با همراهی رئیس دیوان جزای محکمۀ ابتدائیۀ شهری و هیئت معیتی‌شان، به تاريخ ١۵ / ٧ / ١٤٤٧هـ ق از آمریت زندان آن. . .

بازگشت به اخبار