محاکم تخار طی ماه محرم الحرام علاوه بر حل و فصل (554)جلد دوسیه، (735) قطعه وثایق نیز اجراء نموده است

m_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۶/۵ - ۱۴:۱
محاکم تخار طی ماه محرم الحرام علاوه بر حل و فصل (554)جلد دوسیه، (735) قطعه وثایق نیز اجراء نموده است

گزارش اجراآت محاکم مربوط به ریاست محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار طی محرم الحرام سال 1445هـ ق بشرح ذیل مواصلت ورزیده است:

در  بخش حقوقی:

طی ماه محرم الحرام سال 1445هـ ق به تعداد ( 425) جلد قضایای حقوقی مورد رسیدگی  قرار گرفته است  که از آن جمله به تعداد (96) دوسیه فیصله شده است، به تعــــــداد (281) قضیه توسط قرار قضائی مورد رسیدگی قرار گرفته، به تعداد (48) جلد  دوسیه  ذریعۀ مکاتیب رسمی به مراجع مربوطه راجع گردیده و متباقی دوسیه ها که از قبل نیز وجود داشت  تحت رسیدگی شرعی قرار دارد.

در  بخش جزائی:

طی ماه محرم الحرام سال 1445هـ ق به تعداد (129) قضایای مختلف النوع جزائی نیز مورد رسیدگی قرار گرفته است که از آن جمله به تعداد (84) قضیه فیصله شده، به تعداد (41) قضیه توسط قرارقضائی مورد رسیدگی قرار گرفته، به تعداد (4) جلد دوسیه جزائی ذریعۀ مکاتیب رسمی به مراجع مربوطه محول گردیده است و متباقی دوسیه های که از قبل نیز وجودداشت  تحت اجراآت و بررسی شرعی قرار دارد.

در بخش وثایق:

در جریان یک ماه محرم الحرام 1445هـ ق در محاکم تخار جمعاً  به تعداد (735) وثایق مختلف النوع  نظر به ضرورت و تقاضای  مراجعین  بعد از طی مراحل شرعی و اصولی  اجراء شده است.

 

   

 

 

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۴۰
Background image

محاکم ولايت غزنی طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۳۴۳) دوسیه، به تعداد (۲۳۳) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى، محکمۀ نظامی زون غزنی و ابتدائیۀ ولسوالى‌های ولایت غزنی طی دو هفته (از تاريخ ۱/ ۱۱/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۱۵/ ۱۱/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۳۴۳) دوسیه، به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۱۸
Background image

گزارش مختصر از فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد ستره محکمه طی ربع سوم سال ۱۴۴۷ه‍ ق 

ریاست دعوت و ارشاد ستره محکمه در ربع سوم سال ۱۴۴۷ ه‍ ق فعالیت‌های عمده ذیل را انجام داده‌است:
۱. هر روز پس از ادای نماز صبح، تفسیر و ترجمه قرآن کریم برای مجاهدین قطعه محافظتی ستره محکمه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۴
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار از محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی کلفگان آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی نورمحمد ( نوری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت تخار؛ به تاریخ 13 /11 /1447ه‍ـ ق از محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی کفلگان آن ولایت بازدید نمود.
رئیس محکمۀ مرافعه در این بازدید، ابتداء کتاب. . .

بازگشت به اخبار