رئیس محکمه مرافعه ولایت بغلان از محکمه ابتدائیه ولسوالی بغلان مرکزی بازدید نمود

m_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۷ - ۱۵:۹
رئیس محکمه مرافعه ولایت بغلان از محکمه ابتدائیه ولسوالی بغلان مرکزی بازدید نمود

 

یوم یکشنبه مؤرخ ۱۴۴۴/۱۲/۲۸ هـ ق مولوی محمد یوسف "ابوالوفاء" رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت بغلان از ریاست محکمه ابتدائیه ولسوالی بغلان مرکزی بازدید نمود.
در این بازدید از (فیصله جات حقوقی، جزائی، اندراج دوسیه جات، صادره و وارده  و حاضری ) محکمه مربوطه دیدن  و نظارت نمود و برای هر چه بیشتر سهولت در صدور فیصله جات حقوقی، جزائی و اجراآت اداری به قضات آن محکمه رهنمائی های لازم و سودمند را ارائه  کرد.
همچنان جهت تنظیم بهتر امور قضائی و اداری  رهنمائی های اصولی نمود و نیز خاطر نشان ساخت که اجراآت خویش را مطابق اصولنامه حقوقی و اداری محاکم  و متحدالمآل های واصله از مقام عالی ستره محکمه ا.ا.ا  عیار ساخته و  به رفع مشکلات مراجعین و اصحاب دعوی به نوبت وفق اصولنامه محاکم به اجراآت خویش بپردازید.
و کدام دوسیه های که از سوی طرفین آن تعقیب نمی شوند و از دو ماه مدت بیشتر بالای شان گذشته باشد بالای همچو دوسیه ها قرار ترک خصومت باید صادر کنید، زیرا که  دوسیه یی  بی سرنوشت باید در محکمه نباشد،  و کدام نواقصیکه در کارهای شان بودند برای شان نشاندهی نمود.
 در مقابل آنها نیز عهد سپردند که در آینده نواقص خود را اصلاح خواهند نمود.
هکذا قابل یاد آوری است ملکیت های رهایشی محکمه ابتدائیه ولسوالی بغلان مرکزی که توسط اشخاص استفاده جو و زورمند قبض و تصرف گردیده بود، که به اثر سعی و تلاش پی در پی  جناب رئیس محکمه مرافعه آن ملکیت ها از تصرف غاصبین اخذ گردیده و برای مسئولین محکمه ابتدائیه ولسوالی بغلان مرکزی تسلیم داده شد بود، از آن ملکیت های رهایشی نیز باز دید به عمل آورد.
و در آخیر کدام  مشکلات و ضرورت های که محکمه ابتدائیه ولسوالی بغلان مرکزی داشتند  یاداشت نموده و برای رفع آن به مسؤلین مربوطه وظیفه سپرده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۷
Background image

محاکم ولايت تخار طی يک ماه علاوه بر رسيدگی به (۹۹۴) دوسیه، به تعداد (۴۱۶) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیه شهرى و ابتدائیه ولسوالى‌های ولایت تخار طی یک ماه (از ۱/ ۱/ ۱۴۴۸هـ ق الى ۲۹/ ۱/ ۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۹۹۴) دوسیه، به تعداد (۴۱۶) قطعه وثایق را نیز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۳۲
Background image

محاکم ولايت پنجشیر طی يک ماه علاوه بر رسيدگی به (۸۵) دوسیه، به تعداد (۱۲۷) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌های ولایت پنجشیر طی یک ماه (از ۱/ ۱/ ۱۴۴۸هـ ق الى ۲۹/ ۱/ ۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسيده گی به (۸۵) دوسیه، به تعداد (۱۲۷) قطعه وثایق را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۰:۵۷
Background image

تحت رهبری رئیس محکمه مرافعه ولایت بادغیس جلسه هفته‌وار دایر گردید

تحت رهبری الحاج شیخ عبدالخالق (امداد الحق) رئيس عمومی محکمه مرافعه ولایت بادغیس؛ به تاریخ 6 /2 /144۸هـ ق جلسه هفته‌وار دایر گردید.
جلسه با تلاوت چند آیات از کلام الله مجید توسط مولوی. . .

بازگشت به اخبار