در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش در دواوین محکمۀ ابتدائیۀ حوزه اول شهر کابل ۹۰۷ دوسیه حل و فصل شده‌است

m_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ - ۸:۵۵
در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش در دواوین محکمۀ ابتدائیۀ حوزه اول شهر کابل ۹۰۷ دوسیه حل و فصل شده‌است

گزارش اجراآت ربع سوم سال 1401 هـ ش بخشهای جزائی و حقوقی دواوین مربوطه محکمه ابتدائیه حوزه  اول شهر کابل به شرح ذیل مواصلت ورزیده است.

  1. دیوان جزاء این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد 248دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد 8 قضیه فیصله شده، 173قضیه توسط قرار قضائی و 33 قضیه آن مکتوبی مسترد گردیدهاست، متباقی آن تحت دوران قرار دارد.

2. دیوان امنیت عامۀ این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد 269 دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد 8 قضیه فیصله شده، 114 قضیه توسط قرارقضائی و 9 قضیه آن مکتوبی مسترد گردیده است که متباقی آن تحت دوران قرارداشته است.

3. دیوان مدنی این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد 309 دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد 339 قضیه قرار قضائی و 155 قضیه آن مکتوبی مسترد گردیدهاست، متباقی دوسیه تحت دوران قرار دارد.

4. دیوان ترافیکی این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد ۳۳ دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد ۶ قیضه فیصله شده، به تعداد ۵۳ قضیه قرار قضائی و ۹ قضیه آن مکتوبی مسترد گردیدهاست، متباقی دوسیه تحت دوران قرار دارد.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۳۶
Background image

محاکم ولايت کندز طی دوه هفته علاوه بر رسيدگی به (۵۷۲) دوسیه، به تعداد (۲۴۴) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت کندز، دواوين مرافعهٔ، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ (۱/ ۱۱/ ۱۴۴۷ هـ ق الى ۱۵/ ۱۱/ ۱۴۴۷ هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى، جزائی و وثايق به شرح. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

محاکم ولايت جوزجان طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۲۷۶) دوسیه، به تعداد (۲۵۴) قطعه وثایق نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت جوزجان، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیه شهرى، نظامی، اختصاصی و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ (۱۵/ ۱۱/ ۱۴۴۷ هـ ق الى ۱۵/ ۱۱/ ۱۴۴۷ هـ ق) در بخش هاى حقوقى،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۳
Background image

محاکم ولايت دايکندی طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۹۸) دوسیه، به تعداد (۹۳) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت دايکندی، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ (۱/ ۱۱/ ۱۴۴۷ هـ ق الى ۱۵/ ۱۱/ ۱۴۴۷ هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى، جزائی و وثايق به. . .

بازگشت به اخبار