اعلامیۀ ستره محکمه در رابطه به حملات وحشيانۀ هوائی و زمینی رژیم صهیونیست اسرائیل بالای فلسطین

m_admin
اعلامیۀ ستره محکمه در رابطه به حملات وحشيانۀ هوائی و زمینی رژیم صهیونیست اسرائیل بالای فلسطین


از چند مدت بدینسو حملات هوائی و زمینی نظامیان رژیم صهیونیست و غاصب اسرائیل بالای مسلمانان مظلوم فلسطین جریان دارد که در نتیجۀ آن به شمول زنان و کودکان هزاران تن به شهادت رسیدند، تعداد زیاد آنها زخم برداشتند، شفاخانه ها، مساجد و خانه های شان تخریب شده است.
علاوه بر آن نظامیان رژیم صهیونیست و غاصب اسرائیل خلاف قوانین بین المللی بالای باشندگان غزه هر نوعه مواد غذایی، آب، ادویه، برق و ضروریات دیگر زندگی را قطع نموده که از اثر آن مسلمانان مظلوم غزه و برخی مناطق دیگر با مشکلات شدید مواجه شده اند.
ستره محکمۀ امارت اسلامی افغانستان این جنایات رژیم صهیونیستی اسرائیل را با شدیدترین الفاظ تقبیح می نماید؛ زیرا این عمل کاملاً وحشت و نقض حقوق بشر می باشد.
برای شهیدان حملات هواٸی و زمینی رژیم غاصب اسرائیل از بارگاه الله متعال جنت فردوس، به مجروحین شفاء عاجل تمنا داریم و به خانواده های آنان تسلیت میگویم.
همچنان از ملت مظلوم فلسطین حمایت اعلام مینمائیم و از تمام کشورهای اسلامی جهان خواهانیم تا از مردم مظلوم فلسطین حمایت کرده در این امتحان بزرگ الهی بی‌تفاوت نباشند. 
علاوه بر آن محکمۀ بین المللی باید پیرامون این جرایم عاجل و جدی اقدام نماید. 
با احترام
شیخ عبدالحکیم (حقانی)
قاضی القضات و رئیس ستره محکمه

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۲۵
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله محکمه ولایت کندز

آمریت حقوق ولایت کندز به منظور تطبیق فیصله محکمه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده است؛ مکرراً با محکوم علیه تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما فرد مورد نظر تاکنون به این آمریت حاضر . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۲۳
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت کاپیسا

آمریت حقوق ولایت کاپیسا به منظور تطبیق فیصله های محکمه ابتدائیه شهری این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له ومحکوم علیه دوسیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۲۰
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت پروان

آمریت حقوق ولایت پروان به منظور تطبیق فیصله های محکمه ابتدائیه شهری این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له ومحکوم علیه دوسیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما . . .

بازگشت به اطلاعیه ها