جلسۀ اداری میان مسؤولین محکمۀ مرافعۀ ولایت بلخ دایر گردید

m_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۹:۵۴
جلسۀ اداری میان مسؤولین محکمۀ مرافعۀ ولایت بلخ دایر گردید

تحت ریاست محترم الحاج شیخ غلام الله (عادل) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت بلخ؛ با اشتراک رئیس تحریرات محکمۀ مرافعه و کارکنان اداری، به تاریخ ۲۸ /۱۰ /۱۴۴۷ ه‍ـ ق جلسۀ اداری دایر گردید.
جلسه با تلاوت چند آیات از کلام الله مجید آغاز گردید؛ سپس رئیس محکمۀ مرافعه طی صحبت‌هایش گفت، در ادارات امارت اسلامی دو موضوع است که سبب ثبات اداره و نظام می‌شود؛ اطاعت کارکنان از امر امراء و شفقت امراء بالای زیر دستان، که الحمدلله کارکنان محاکم ولایت بلخ اشخاص مجاهد، متدین و مسؤولیت پذیر اند و ظایف خویش را با کمال صداقت اجراء می‌نمایند.
 موصوف افزود، تبدیلی در نظام یک اصل است و موضوع خدمتی شدن شما کارکنان اداری به منظور سرعت کار، پیشبرد امورات خلق الله و محاکم مصلحتاً صورت گرفته، شما کارکنان وظایف محوله را با کمال صداقت انجام داده و با مراجعین و اصحاب دعوی رویه نیک و اسلامی نمائید؛ تا موجب رضایت الله متعال و مراجعین گردد.
 در اخیر چند تن از کارکنان به نمایندگی از حاضرین جلسه تعهد سپردند، که به هر شعبه که مقام ریاست مرافعه ما را به وظیفه توظیف نمایند، از امر شان اطاعت نموده و وظیفه محوله را صادقانه انجام می‌دهیم.
جلسه با دعاء خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت هرات از محاکم ابتدائیه ولسوالی‌های کشک (رباط سنګی) و ګلران آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی علی ګل (حمیدی) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت هرات، به تاریخ 25 /1/ 1448هـ ق از محاکم ابتدائیه ولسوالی‌های کشک (رباط سنګی) و ګلران آن ولایت بازدید نمود.
 رئیس محکمه مرافعه در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۹:۵۲
Background image

تحت رهبری رئیس محکمه مرافعه ولایت بغلان جلسه هماهنگی برگزار گردید

 تحت رهبری الحاج مولوی شمس‌الله (عزیزی) رئیس عمومی محکمه مرافعه بغلان؛ با اشتراک رؤسای عدلیه، زراعت، آبیاری و مالداری، شهرسازی، مستوفیت، معاون ریاست استخبارات و آمر قضایای امارت، به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۵:۲۷
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت هرات از محاکم ابتدائیه ولسوالی‌های زنده جان، غوریان و کهسان آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی علی ګل (حمیدی) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت هرات، به تاریخ 22 /1 /1448هـ ق از محاکم ابتدائیه ولسوالی‌های زنده جان، غوریان و کهسان آن ولایت بازدید نمود.
رئیس محکمه مرافعه در. . .

بازگشت به اخبار