تحت ریاست رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان جلسۀ اداری دایر گردید 

m_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۳:۲۳
تحت ریاست رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان جلسۀ اداری دایر گردید 

تحت ریاست محترم مولوی محی الدین (عمری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان؛ با اشتراک قضات، مجاهدین، کارمندان اداری و خدماتی، به تاریخ ۱۲ /۱۰ /۱۴۴۷ه‍ـ ق جلسۀ اداری دایر گردید.
جلسه با تلاوت چند آیات از کلام الله مجید آغاز گردید؛ سپس رئیس محکمۀ مرافعه روی موضوعات ذیل صحبت و تأکید ورزید: 
1-    پابند بودن همه کارکنان اداری، خدماتی و نظامی به دروس آمریت دعوت و ارشاد، قسمی‌که به همه معلوم است بزرگان امارت اسلامی غرض اصلاح، تعلیم و تربیه جامعه در همه وزارت‌خانه‌ها و ادارات بست های (دعوت و ارشاد) را ایجاد نموده اند، که ما باید قدر این نعمت بزرگ را دانسته و از آن بهره مند شویم.
2-    غیرحاضری و غیابت کارکنان در یک اداره نقصان عظیمی‌است که همه مراجعین از آن متضرر می‌گردد؛ باید همه کارمندان قضائی، اداری، نظامی و خدماتی در اوقات معین بالای وظایف شان حاضر باشند و از غیر حاضری‌های بی موجب دوری نمایند.
3-    عدم وساطت کارکنان به مراجعین، وساطت و سفارش کردن به مراجعین یک فعل قبیحی است که باید همه کارمندان از این امر دوری جویند، دروازه‌های همه ادارات به روی مردم باز بوده بدون کدام وساطت و مساعدت می‌توانند با مسؤولین دیدار و مشکلات خود را با آنها شریک سازند.
4-    محکمۀ مرافعه باید با همه پرسونل‌اش برای سایر محاکم از هر لحاظ الگو و قدوه باشد.
در اخیر همه اعضای جلسه از برگزاری چنین جلسات اظهار خوشی نموده و از صحبت‌های رئیس محکمه مرافعه سپاسگزاری نمودند. 
جلسه با دعاء خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۱۸
Background image

گزارش مختصر ریاست دعوت و ارشاد ستره محکمه طی ربع چهارم سال 1447هـ ق

ریاست دعوت و ارشاد ستره محکمه در ربع چهارم سال ۱۴۴۷هـ ق فعالیت‌های مهم ذیل را انجام داده‌است:
1.    در مورد رواج‌های غیر شرعی، فرمان شماره (۱۷) عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی)،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۱:۵۷
Background image

گزارش مختصر از فعالیت‌های ریاست عمومی دارالانشاء ستره محکمه طی ربع چهارم سال ۱۴۴۷ هـ ق

ریاست عمومی دارالانشاء ستره محکمه در ربع چهارم سال ۱۴۴۷هـ ق، به (480) موضوع تبدیلی محاکم، (154) استهداآت،  (96) مورد تخلفات قضات، (45)  مورد تنازع صلاحیت، (282)  مورد تجدید نظر، (112). . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۱:۴۲
Background image

گزارش مختصر از فعالیت‌های معاونیت قضائی ستره محکمه طی ربع چهارم سال ۱۴۴۷هـ ق

معاونیت قضائی ستره محکمه در ربع چهارم سال ۱۴۴۷هـ ق فعالیت‌های مهم ذیل را انجام داده‌است:
1.    از ادارات مختلف امارت اسلامی، به منظور درخواست هدایت قضائی به تعداد (۶۱۲) مکاتیب به. . .

بازگشت به اخبار