جلسۀ اداری میان مسؤولين محاکم مرافعه و ابتدائیۀ شهری ولایت غزنی دایر گردید
تحت ریاست الحاج مفتی عزیزالله (حیدری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت غزنی؛ با اشتراک کارمندان اداری و خدماتی محاکم مرافعه، ابتدائیۀ شهری، آمریتهای حقوق، ثبت اسناد و وثایق در مورد حکم عالیقدر امیرالمومنین (حفظهالله) در مورد تطبیق بهتر قانون امر بالمعروف، نهی عن المنکر و سمع شکایات، به تاریخ 15 /8 /1447هـ ق، جلسۀ اداری دایر گردید.
جلسه با تلاوت چند آیات از کلام الله مجید توسط یک تن از اشتراک کنندگان آغاز گردید؛ سپس رئیس محکمۀ مرافعه به اشتراک کنندگان مجلس خیر مقدم گفت و در خصوص موارد ذیل صحبت و تأکید نمود:
1- پابندی خاص به قوانین امربالمعروف، نهی عن المنکر و سمع شکایات، اشتراک کارمندان اداری و خدماتی در حلقات و دروس دینی که از طرف آمریت دعوت ارشاد تدرس میشود.
2- سعی و کوشش در امورات روزمرۀ اداری و برخورد نیک با مراجعین، تمام کارمندان باید در وظایف محولۀ خود از اطاعت، صداقت و اخلاص کار بگیرند.
3- رسیدگی به موقع به مشکلات مراجعین و خلقالله، حفاظت و نگهداری درست از اجناس بیتالمآل.
در ادامه اشتراک کنندگان از برگزاری همچون جلسات ابراز خرسندی نمودند.
در اخیر مجلس مولوی سیدنور آغا (مدنی) آمر دعوت و ارشاد محکمۀ مرافعه نیز در مورد صحبتهای سودمند و مختصر نمود.
جلسه با دعاء خیر خاتمه یافت.
