با تلاش مسؤولين محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی چهل‌گزی ولایت فاریاب یک‌ قضیۀ قتل حل و فصل شد

m_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۵۴
با تلاش مسؤولين محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی چهل‌گزی ولایت فاریاب یک‌ قضیۀ قتل حل و فصل شد

با سعی و تلاش مسؤولین محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی چهل‌گزی ولایت فاریاب و مصلحین یک قضیۀ قتل و خصومت میان دو خانواده در آن ولسوالی، به تاریخ 20 /7 /1447 هـ ق حل و فصل گردید.
در این قضیه ورثۀ مقتول بالای یک تن ادعای قتل عمدی را نموده بودند؛ که بعد از پا در میانی مسؤولين محكمۀ ابتدائیه علاقه مندی جانبین به صلح، ترک خصومت و دشمنی بین هم نشان دادند.
اين موضوع قتل از طریق صلح شرعی حل و فصل گردید و خصومت شان خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۵:۲۷
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت هرات از محاکم ابتدائیه ولسوالی‌های زنده جان، غوریان و کهسان آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی علی ګل (حمیدی) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت هرات، به تاریخ 22 /1 /1448هـ ق از محاکم ابتدائیه ولسوالی‌های زنده جان، غوریان و کهسان آن ولایت بازدید نمود.
رئیس محکمه مرافعه در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۵:۱۱
Background image

تحت رهبری رئیس محکمه مرافعه ولایت غور جلسۀ هماهنگی برگزار گردید

تحت رهبری محترم الحاج شیخ عبدالکریم ابوحمدالله (صمیم) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت غور؛ با اشتراک رئیس عدلیه، رؤسای دواوین مرافعه، رئیس محکمه نظامی، رئیس محکمه شهری و اعضای آن و وکلای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۴۴
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت دایکندی از محاکم ابتدائیه هشت ولسوالی‌ آن ولایت بازدید نمود

محترم الحاج شیخ سخیداد (ابوالتقی) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت دایکندی؛ به‌منظور نظارت از اجراآت قضائی، بررسی وضعیت محاکم، رسیدگی به مشکلات موجود و تقویت حاکمیت قانون، از تاریخ ۱۸ الی. . .

بازگشت به اخبار