رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های دره صوف بالا و پائین آن ولایت بازدید نمود

m_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۰:۲۶
رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های دره صوف بالا و پائین آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی محی الدین (عمری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان؛ با همراهی قاری فیض الله آمر تحریرات و مولوی ولی الله آمر حقوق، روز چهارشنبه مؤرخ 30 /4 /1447هـ ق از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های دره صوف بالا و پائین آن ولایت بازدید بعمل آورد.
در این بازدید ابتداء رئیس محکمۀ مرافعه طی جلسه روی موارد ذیل تأکید نمود:
1-    شکر همه نعمت‌های الهی، بخصوص حاکمیت نظامی اسلامی، امنیت و آرامی را داشته باشیم، بدون شک خدمت به دین، وطن و نظام اسلامی عاری از اجر و پاداش، عزت و سر بلندی نیست؛ سمع و طاعت در یک خانواده، نظام و اداره رمز کامیابی همان نظام می‌باشد.
2-    در انجام مسؤولیت‌ها با مسؤولین و مراجعین برخورد مؤدبانه و اخلاق حمیده نمائیم، دوری از بی‌عدالتی و سوء استفاده از قدرت، منصب و داشتن تواضع که یکی از صفات نیک انسان‌های با هدف بوده باخود کسب نمائیم؛ در حفظ و اخوت برادری و در پیشبرد امور محوله مانند سلف صالح ایثار و قربانی داشته باشیم.
سپس از تمام اسناد و سوابق، دوسیه‌جات، وثایق، حاضری، اندراج، کتب ثبت قضائی حقوقی، وارده و صادره و اجراآت یومیه آنان برسی صورت گرفت، مشکلات و نواقصات که هنگام بررسی مشاهده گردید هدایات و رهنمودهای لازم برای‌شان گردید.
در اخیر مسؤولین محاکم ولسوالی‌های متذکره از تعمیل و رعایت موارد فوق در اجراآت یومیه شان تعهد نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۱۷
Background image

با تلاش رئیس محکمه مرافعه ولایت بادغیس یک قضیه قتل حل و فصل گردید

با تلاش الحاج شیخ عبدالخالق (امدادالحق) رئیس محکمه مرافعه ولایت بادغیس و شیخ محمد معروف رئیس شورای علماء، به تاریخ 14 /2 /1448 هـ ق یک قضیه قتل که در نتیجه حادثه ترافیکی در آن ولایت به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۹:۴۳
Background image

محاکم ولايت پروان طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۱۸۲) دوسیه، به تعداد (۱۸۵) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌های ولايت پروان طی دو هفته از تاريخ (۳/ ۲/ ۱۴۴۸هـ ق الى ۱۵/ ۲/ ۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۱۸۲) دوسیه، به تعداد (۱۸۵) قطعه وثایق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۱۸
Background image

گزارش مختصر ریاست دعوت و ارشاد ستره محکمه طی ربع چهارم سال 1447هـ ق

ریاست دعوت و ارشاد ستره محکمه در ربع چهارم سال ۱۴۴۷هـ ق فعالیت‌های مهم ذیل را انجام داده‌است:
1.    در مورد رواج‌های غیر شرعی، فرمان شماره (۱۷) عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله تعالی)،. . .

بازگشت به اخبار