در محکمۀ مرافعۀ ولايت لوگر جلسۀ اداری برگزار گرديد

m_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۶ - ۱۱:۵
در محکمۀ مرافعۀ ولايت لوگر جلسۀ اداری برگزار گرديد

تحت ریاست محترم مولوی شمس الله (عزیزی) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت لوگر، با اشتراک رؤسای دیوان‌های مرافعه، رئیس محکمۀ شهری، رؤسای ولسوالی‌ها، آمر وثایق و آمر حقوق  آن ولایت به تاريخ ۱۱ /۴ /۱۴۴۶هـ ق جلسۀ اداری برگزار گردید.

جلسه با تلاوت چند آیات از کلام الله مجید توسط مولوی سعید مختار (کریمی) آمر تحریرات محکمۀ مرافعه آغاز گرديد؛ سپس رئیس محکمۀ مرافعه تشریف آوری قضات محترم را خوش آمدید گفته و در بارۀ اهمیت و تدویر همچون جلسات که یگانه کلید راه حل همه موضوعات قضائی و اداری بوده سخنرانی کرد گفت که تمام مسؤولین و قضات محاکم مربوطه به محکمۀ مرافعه لوگر می‌توانند، مشکلات خویش را در آن مطرح، حل و فصل نمایند.
در ادامه رئيس محکمۀ مرافعه موضوعات ذیل شامل آجندا صحبت نمود:
1- در رابطه به جمع آوری راپورهای ربعوار، موضوعات حقوقی و جزائی، راپور احصائیه، راپور حاضری، و راپور دسترسی زنان به حق میراث و ملکیت بحث بعمل آورد؛ که باید راپورها به وقت معین‌اش ارسال شود.
2- در رابطه به راپور نکاح خط و دیگر انواع وثایق، وقتیکه محاکم آن اجرا می‌کند؛ باید دقیق و عاجل راپورشان را ارسال بدارند، تا اشخاصیکه ضرورت دارند با مشکل مواجه نشوند.
3- وقتیکه قاضی یک حکم را صادر می‌کند، کاپی فیصله را به محبس بدهد، تا محبس از حالات بندی باخبر شده و بندی بی‌سرنوشت نماند.
4ـ در رابطه به عملی نمودن مکاتیب کمیتۀ رؤیت هلال تأکید صورت گرفت.
5ـ انواع وثایق که در مجله یاد آوری شده، باید همه آن وثایق در محاکم اجرا شود.
۵ـ قضات محترم در فیصله‌ها و اجراآت شان باید دقت کنند، تا اینکه سبب ضیاع وقت خود و مراجعین نشود.
۶- محاکم تحتانی برای متخاصمین نقل فیصله را بدهند، تا شکایات مراجعین مرفوع گردد. 
۷ـ در مورد وکلای مدافع که از طرف ریاست عدلیه معرفی گردیده؛ بحث بعمل آمد. 
در ادامۀ جلسه در رابطه به تمام مسايل آیندۀ محاکم در جریان بحث مفصل و تبادل نظر صورت گرفت و به مراجع ذیربط هدایات لازم داده شد.
همچنان مشارکین جلسه اظهار نمودند که در مورد عملی نمودن موارد فوق با محکمۀ مرافعه همکار می‌باشند.
جلسه با دعاء خیر خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۱:۵۶
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت فاریاب از محکمۀ ابتدائیۀ شهری آن ولایت بازدید نمود

محترم الحاج مفتی عبدالخالق (محمدی) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت فاریاب؛ همراه با يک هیئت به تاریخ 20 /2 /1447هـ ق از محکمۀ ابتدائیۀ شهری آن ولایت بازدید بعمل آورد.
در این بازدید ابتداء. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۱:۵۴
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های خرم، سارباغ و روئی دوآب آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی محی‌الدین (عمری) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان؛ با همراهی قاری فیض الله آمر تحریرات، مولوی ولی الله آمر حقوق و نظر آغا قوماندان قطعۀ محافظت قضات محکمۀ مرافعه، به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۰:۴۹
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت بدخشان از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های کشم و تگاب آن ولایت بازدید نمود

محترم الحاج مولوی محمد صابر (حنفی) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت بدخشان؛ به تاریخ ۱۹ /۲ /۱۴۴۷هـ ق از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های کشم و تگاب آن ولایت بازدید بعمل آورد.
در این بازدید. . .

بازگشت به اخبار