رئیس عمومی محاکم ولایت نیمروز بخاطری بازدید از مدیریت های حقوق و زندان ها به ولسوالی های خاشرود و چخانسور آن ولایت سفر کرد

m_admin
شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۶ - ۱۳:۵۳
رئیس عمومی محاکم ولایت نیمروز بخاطری بازدید از مدیریت های حقوق و زندان ها به ولسوالی های خاشرود و چخانسور آن ولایت سفر کرد

به تاریخ 13/ شوال المکرم/1444 هـ ق محترم شیخ عبدالخالق (امداد الحق) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت نیمروز به همراه مفتی فضل الرحمن «فاضل» آمر حقوق ریاست آن ولایت در یک سفر رسمی عازم ولسوالی های چخانسور و خاشرود گردید.

محترم شیخ مولوی عبدالخالق «امدادالحق» هدف از این سفر را انتقال مدیریت های حقوق در مربوطات محاکم آن ولسوالی ها دانسته و ابراز داشت که این اقدام بر اساس تصمیم مقام محترم عالی ستره محکمه امارت اسلامی افغانستان جهت ادغام این مدیریت ها با محاکم صورت گرفته است؛ تا به منظور همآهنگی و رسیدگی هرچه بهتر امورات در موضوعات حقوقی مربوط به چهارچوب کاری این مدیریت ها در سطح ولسوالی، اقدامی صورت گرفته باشد.

همچنان شیخ صاحب امدادالحق در حاشیۀ این سفر از محابس موجود در ولسوالی های ذکرشده نیز دیدن به عمل آورد و مستقیما ً اوضاع و احوال محبوسین و محجوزین را بررسی کرد.

این سفر با ارائیه رهنمودهای لازم به منسوبین تحت اثر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

حکم جزای تعزیری بالای يک متهم در ولايت بادغيس تطبيق شد

به اساس فيصلهٔ دیوان جزا محکمهٔ مرافعهٔ ولايت بادغيس بالای يک زن به اتهام فعل زنا؛ به تاريخ ۲۶/ ۱۰/ ۱۴۴۷ هـ ق در محضر عام حکم جزای تعزیری تطبيق شد.
دیوان جزا زن متهم را به يک سال حبس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۳۹
Background image

جلسۀ هماهنگی میان مسؤولین ادارات قضائی، عدلی و امنیتی ولایت غزنی برگزار گردید

 
تحت ریاست الحاج مفتی عزیزالله (حیدری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت غزنی؛ با اشتراک رؤسا و نمایندگان ریاست‌های شوراء علما، عدلیه، صحت عامه، قوماندانی امنیه، مدریت جنائی، امر بالمعروف، نهی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۰:۵۷
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت غور از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های الفاروق و الله یار آن ولایت بازدید نمود

محترم الحاج شیخ عبدالکریم (صمیم) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت غور؛ به تاریخ ۲۴ /۱۰ /۱۴۴۷ه‍ـ ق از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های الفاروق و الله یار آن ولایت بازدید به عمل آورد.
رئیس محکمۀ. . .

بازگشت به اخبار