در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش در دواوین محکمۀ ابتدائیۀ حوزه اول شهر کابل ۹۰۷ دوسیه حل و فصل شده‌است

m_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ - ۸:۵۵
در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش در دواوین محکمۀ ابتدائیۀ حوزه اول شهر کابل ۹۰۷ دوسیه حل و فصل شده‌است

گزارش اجراآت ربع سوم سال 1401 هـ ش بخشهای جزائی و حقوقی دواوین مربوطه محکمه ابتدائیه حوزه  اول شهر کابل به شرح ذیل مواصلت ورزیده است.

  1. دیوان جزاء این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد 248دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد 8 قضیه فیصله شده، 173قضیه توسط قرار قضائی و 33 قضیه آن مکتوبی مسترد گردیدهاست، متباقی آن تحت دوران قرار دارد.

2. دیوان امنیت عامۀ این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد 269 دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد 8 قضیه فیصله شده، 114 قضیه توسط قرارقضائی و 9 قضیه آن مکتوبی مسترد گردیده است که متباقی آن تحت دوران قرارداشته است.

3. دیوان مدنی این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد 309 دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد 339 قضیه قرار قضائی و 155 قضیه آن مکتوبی مسترد گردیدهاست، متباقی دوسیه تحت دوران قرار دارد.

4. دیوان ترافیکی این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد ۳۳ دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد ۶ قیضه فیصله شده، به تعداد ۵۳ قضیه قرار قضائی و ۹ قضیه آن مکتوبی مسترد گردیدهاست، متباقی دوسیه تحت دوران قرار دارد.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۲۰
Background image

محاکم ولايت کاپیسا طی يک ماه علاوه بر رسيدگی به (۲۲۷) دوسیه، به تعداد (۱۱۱) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیهٔ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌های ولایت کاپیسا طی یک ماه (از ۱/ ۱۰/ ۱۴۴۷ هـ ق الى ۳۰/ ۱۰/ ۱۴۴۷ هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۲۲۷) دوسیه، به تعداد (۱۱۱) قطعه وثایق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۰
Background image

محاکم ولايت جوزجان طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۲۴۵) دوسیه، به تعداد (۱۹۲) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیه شهرى، نظامی، اختصاصی و ابتدائیۀ ولسوالى‌های ولایت جوزجان طی دو هفته (از ۱۵/ ۹/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۲۹/ ۹/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۲۴۵) دوسیه، به تعداد (۱۹۲). . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۸
Background image

حکم جزای تعزیری بالای دو متهم در ولايت بدخشان تطبيق شد

به اساس فيصلۀ محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی خاش ولايت بدخشان بالای دو تن به شمول يک زن به اتهام فعل زنا؛ به تاريخ ۴/ ۱۱/ ۱۴۴۷هـ ق حکم جزای تعزیری تطبيق شد.
محکمۀ ابتدائیه متهمين را به يک ـ یک. . .

بازگشت به اخبار