رئیس محکمۀ مرافعۀ کاپیسا از محبس مرکزی و نظارت‌خانۀ قوماندانی امنیه آن ولایت نظارت کرد

m_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ - ۹:۲۹
رئیس محکمۀ مرافعۀ کاپیسا از محبس مرکزی و نظارت‌خانۀ قوماندانی امنیه آن ولایت نظارت کرد

روز شنبه  مؤرخ 9 /5 /1444 هیئت از محکمۀ مرافعه، قومندانی امنیه و استخبارات ولایت کاپیسا به ریاست محترم مولوی میرآغا مشهور به "ذبیح الله خالد" رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت کاپیسا به غرض تعمیل مکتوب نمبر 742 مؤرخ 3 /5 /1444 هـ ق ریاست عمومی دارالانشاء ستره محکمه عازم محبس مرکزی آن ولایت شده.

در این سفر در حالیکه محترم مولوی سید احمد نمایندۀ قومندانی امنیه، محترم مولوی عادل"فیضانی"  نمایندۀ استخبارات و محترم ملا کامیاب مدیر محبس وی را همراهی میکرد؛ همه محبوسین محبس مرکزی آن ولایت اعم از طبقه ذکور، اناث و محجوزین را به گونۀ مفرزه از نزدیک مورد دید و بازدید و نظارت قرار گرفتند.

هیئت مذکور محبوسین که بر مبنی موضوعاتی جزائی حبس گردیده بودهاند به محاکم مربوطۀ شان هدایت داده شد تا جهت تسریع بخشیدن روند رسیدهگی به دوسیههای تلاش بیشتر بخرچ دهند.

همچنان هیئت دوسیههای که تحت دوران قرارداشت مورد بررسی قرار داد و در ضمن محترم مولوی ذبیح الله برای مسؤول عمومی محبس گفت که در قسمت طعام و بهداشت محبوسین توجه بیشتر نماید و همچنان تأکید داشت زمینهای ورزشی و عقیدتی را برای محبوسین مساعد نمائید تا از حق مسلم شان مستفید شوند.

مجموعۀ از ارقام محبوسین محبس مرکزی آن ولایت از طبقه ذکور و اناث با موضوعات مختلف حقوقی و جزائی (114) تن که (101) تن آن از طبقه ذکور، (6) تن از طبقه اناث و (6) تن محجوزین بودهاند.

همچنان به روز یکشنبه مؤرخ 10 /4 /1444 هـ ق مولوی میرآقا مشهور به ذبیح الله رئیس محکمۀ مرافعهای ولایت کاپیسا همرا با هیئت مذکور عازم توقیفخانه و نظارتخانه  قوماندانی امنیه مرکز آن ولایت گرد.

هدف از این بازدید بررسی نمودن تعدادی از محبوسین که در نظارت خانه به سر میبردند بود.

در توقیفخانه مجموعاً 6 تن از محبوسین موجود بودند؛ که بعد از بررسی همه جانبه به تعداد 2 تن که وقت حبس شان تکمیل گردیده بود به امر رئیس محکمۀ مرافعه از نظارت خانه رها گردیدند و متباقی شان وعده داده شد که عنقریب دوسیههای مربوطۀ شان تحت دوران قرار خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت تخار از محکمه ابتدائیه ولسوالی هزار سموچ بازدید نمود

محترم مولوی نورمحمد (نوری) رئیس محکمه مرافعه ولایت تخار؛ به تاریخ 4 /4 /1448هـ ق از محکمه ابتدائیه ولسوالی هزار سموچ آن ولایت بازدید نمود.
رئیس محکمه مرافعه در این بازدید، ابتداء کتاب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۳۸
Background image

اطلاعیه در باره ساعات کاری محاکم در شش ماه دوم سال ۱۴۰۵هـ ش!

بر اساس حکم شماره (۱ ج ۴۹۴)، مؤرخ ۲/۹/۱۴۴۳هـ ق زعیم امارت اسلامی افغانستان عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله‌تعالی) در شش ماه دوم سال هجری شمسی «از اول ماه میزان تا پایان ماه حوت» تمامی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۵۹
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت غور از محکمه ابتدائیه شهری آن ولایت بازدید نمود

الحاج شیخ عبدالکریم ابوحمدالله (صمیم) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت غور؛ به تاریخ ۲ /۴ /۱۴۴۸ از محکمه ابتدائیه شهری آن ولایت بازدید بعمل آورد.
در این دیدار رئیس محکمه شهری، رؤساء و. . .

بازگشت به اخبار