رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های دره صوف بالا و پائین آن ولایت بازدید نمود

m_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۰:۲۶
رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های دره صوف بالا و پائین آن ولایت بازدید نمود

محترم مولوی محی الدین (عمری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت سمنگان؛ با همراهی قاری فیض الله آمر تحریرات و مولوی ولی الله آمر حقوق، روز چهارشنبه مؤرخ 30 /4 /1447هـ ق از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های دره صوف بالا و پائین آن ولایت بازدید بعمل آورد.
در این بازدید ابتداء رئیس محکمۀ مرافعه طی جلسه روی موارد ذیل تأکید نمود:
1-    شکر همه نعمت‌های الهی، بخصوص حاکمیت نظامی اسلامی، امنیت و آرامی را داشته باشیم، بدون شک خدمت به دین، وطن و نظام اسلامی عاری از اجر و پاداش، عزت و سر بلندی نیست؛ سمع و طاعت در یک خانواده، نظام و اداره رمز کامیابی همان نظام می‌باشد.
2-    در انجام مسؤولیت‌ها با مسؤولین و مراجعین برخورد مؤدبانه و اخلاق حمیده نمائیم، دوری از بی‌عدالتی و سوء استفاده از قدرت، منصب و داشتن تواضع که یکی از صفات نیک انسان‌های با هدف بوده باخود کسب نمائیم؛ در حفظ و اخوت برادری و در پیشبرد امور محوله مانند سلف صالح ایثار و قربانی داشته باشیم.
سپس از تمام اسناد و سوابق، دوسیه‌جات، وثایق، حاضری، اندراج، کتب ثبت قضائی حقوقی، وارده و صادره و اجراآت یومیه آنان برسی صورت گرفت، مشکلات و نواقصات که هنگام بررسی مشاهده گردید هدایات و رهنمودهای لازم برای‌شان گردید.
در اخیر مسؤولین محاکم ولسوالی‌های متذکره از تعمیل و رعایت موارد فوق در اجراآت یومیه شان تعهد نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۰
Background image

به اساس هدایت محترم قاضی‌القضات و رئیس ستره محکمه، (٧٥٢١) تن از زندانیان آزاد یا در مدت حبس شان تخفیف داده شد

به اساس هدایت مقام عالی ستره محکمۀ امارت اسلامی افغانستان، پس از آن‌که یک هیئت مؤظف از زندان‌های کشور دیدار و نظارت انجام داد، (۳۲۰۴) زندانی مستحق عفو از زندان آزاد و برای (۴۳۱۷) زندانی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۱:۲۱
Background image

محاکم ولایت تخار طی يک ماه علاوه بر رسيدگی به (۸۱۹) دوسیه، به تعداد (۳۹۷) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت تخار، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیهٔ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ ( ۱/ ۵/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۳۰/ ۵/ ۱۴۴۷هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى، جزائی و وثايق به شرح ذیل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۱:۱۸
Background image

محاکم ولایت کندز طی يک ماه علاوه بر رسيدگی به (۸۵۶) دوسیه، به تعداد (۳۶۷) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

خلاصۀ اجراآت قضائی محاکم ولايت کندز، دواوين مرافعه، وثايق، ابتدائیهٔ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌ها از تاريخ ( ۱/ ۵/ ۱۴۴۷ هـ ق الى ۳۰/ ۵/ ۱۴۴۷هـ ق) در بخش‌هاى حقوقى، جزائی و وثايق به شرح. . .

بازگشت به اخبار