رئیس محکمه مرافعه ولایت هرات با آمر قضایای آن ولایت دیدار نمود

m_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۶
رئیس محکمه مرافعه ولایت هرات با آمر قضایای آن ولایت دیدار نمود

محترم مولوی علی ګل (حمیدی) رئیس عمومی محکمه مرافعه هرات، به تاریخ 26 /2 /1448هـ ق با مفتی شاه محمود (قریشی) آمر قضایای امارت آن ولایت دیدار نمود.
در این دیدار آمر قضایای امارت پیشنهادات خویش را راجع به مشکلات کاری با دواوین محکمه ابتدائیه شهری و راه حل آن با رئیس محکمه مرافعه در میان گذاشت.
سپس از طرف رئیس محکمه مرافعه راه حل راجع به مشکلات موجود و ارائه معلومات در مورد آراضی مدعی بها در وقت و زمان معین برای محاکم طبق هدایت متحدالمآل نمبر (22) سال 1444 و (24) سال 1445 مقام عالی ستره محکمه رهنمائی گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۳۵
Background image

محاکم ولایت بغلان طی یک ماه علاوه بر رسیدگی به (۱۰۹۴) دوسیه، به تعداد (۳۹۱) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثایق، ابتدائیۀ شهری و ابتدائیۀ ولسوالی‌های ولایت بغلان طی یک ماه (از ۱ /۳ /۱۴۴۸هـ ق الی ۳۰ /۳ /۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسیدگی به (۱۰۹۴) دوسیه، به تعداد (۳۹۱) قطعه وثایق را نیز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۱:۲۳
Background image

محاکم ولایت بدخشان طی یک ماه علاوه بر رسیدگی به (۸۴۸) دوسیه به تعداد (۵۵۸) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، ابتدائیه شهری و ابتدائیۀ ولسوالی‌های ولایت بدخشان طی یک ماه (از ۱ /۳ /۱۴۴۸هـ ق الی ۳۰ /۳ /۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسیدگی به (۸۴۸) دوسیه به تعداد (۵۵۸) قطعه وثایق را نیز اجرا. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۱:۰
Background image

محاکم ولایت کندز طی دو هفته علاوه بر رسیدگی به (۶۸۴) دوسیه، به تعداد (۱۵۹) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، ابتدائیۀ شهری و ابتدائیۀ ولسوالی‌های ولایت کندز طی دو هفته (از ۱۵ /۳ /۱۴۴۸هـ ق الی ۳۰ /۳ /۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسیدگی به (۶۸۴) دوسیه، به تعداد (۱۵۹) قطعه وثایق را نیز اجرا. . .

بازگشت به اخبار