گزارش بازدید از محابس و زندانیان ولایت نیمروز

m_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۷ - ۱۳:۴۹
گزارش بازدید از محابس و زندانیان ولایت نیمروز

به تاریخ۱۴۰۱/۷/۲۵هـ ش مطابق با۱۴۴۴/۳/۲۱هـ ق یک هیئت تحت رهبری شیخ عبدالخالق "امدادالحق" رئیس عمومی محکمۀ مرافعه و با اشتراک مولوی عبیدالله "عالمگیر" رئیس عمومی محکمۀ ابتدائیه شهری ولایت نیمروز و رؤسای دواوین هر دو ریاست از محبس عمومی نظارت‌خانه ریاست استخبارات و جنائی دیدن نموده‌اند.

رئیس عمومی محکمۀ مرافعه هدف از این بازدید را نظارت از بررسی اوضاع و احوال زندانیان بی‌سرنوشت، چگونگی رفتار مجاهدین با محکومین و نظارت از شرایط صحی، خوراک و پوشاک محبوسین و محکومین و همچنان برداشتن گام‌های عملی در راستای رفع چالش‌های موجوده در بخش محبوسین، محکومین و کسانی که تحت نظارت و توقیف قرار دارند خواند.

این دیدار با استماع مشکلات زندانیان با ارائیه‌ای راهکارها و اتخاذ تصامیم لازم توسط رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت نیمروز و قضات این ولایت به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۳:۲۷
Background image

محاکم ولايت سمنگان طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۲۱۸) دوسیه، به تعداد (۱۳۹) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیه شهرى و ابتدائيه ولسوالى‌های ولایت سمنگان طی دو هفته (از تاريخ ۲۲/ ۱۱/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۴/ ۱۲/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۲۱۸) دوسیه، به تعداد (۱۳۹) قطعه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۵۶
Background image

تحت ریاست رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت کندز جلسۀ رؤسای دواوین دایر گردید

تحت ریاست محترم مولوی محمد یوسف (ابوالوفا) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت کندز؛ با اشتراک رؤسای دیوان‌های مرافعه، غرض بررسی استهداآت واصله و عرایض مراجعین، به تاریخ 2 /12 /1447 هـ ق جلسۀ. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۵۵
Background image

با تلاش رئیس محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی شهدای ولایت بدخشان یک قضیۀ قتل حل و فصل شد

با تلاش مولوی عبدالمصور (انصاری) رئیس محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی شهدای ولایت بدخشان؛ با اشتراک مسؤولین آن ولسوالی، علماء کرام و متنفذین منطقه، به تاریخ ۹ /۱۱ /۱۴۴۷هـ ق یک قضیۀ قتل از. . .

بازگشت به اخبار