رئیس محکمۀ استیناف ولایت سمنگان از آمریت تربیت و اصلاح اطفال بازدید به عمل آورد

m_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - ۹:۵
رئیس محکمۀ استیناف ولایت سمنگان از آمریت تربیت و اصلاح اطفال بازدید به عمل آورد

به تاریخ 25 /5 /1444 هـ ق محترم الحاج مولوی سعدالدین "سعید" رئیس عمومی محکمۀ استیناف به همراهی رئیس دیوان مدنی و حقوق عامۀ استیناف از مدیریت محبس اطفال آن ولایت دیدن به عمل آورد.

بعد از احوال پرسی محبوسین زیرسن آمریت تربیت و اصلاح اطفال به آنها توصیههای لازم و سودمند ارایه داشت و در ضمن از محل بود و باش، خوراک، پوشاک و از طرز برخورد مسؤولین متذکره فوق از آنان جویای معلومات شدند و محبوسین از طرز برخورد مؤظفین به نیکی یاد نمود، اظهار خورسندی کردهاند.

در اخیر رئیس محکمۀ استیناف برای مسؤولین محبس فوق الذکر در راستای خدمت گزاری برای محبوسین، ایجاد فضای مناسب برای درس و تعلیم آنها، تمیز نگهداشتن محل بود و باش آنها، خوراک، پوشاک و غیره ضروریات آنان تأکید نمود که توجه لازم و برخورد  نیک و حسنه همرای شان داشته باشند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۳:۲۷
Background image

محاکم ولايت سمنگان طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۲۱۸) دوسیه، به تعداد (۱۳۹) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیه شهرى و ابتدائيه ولسوالى‌های ولایت سمنگان طی دو هفته (از تاريخ ۲۲/ ۱۱/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۴/ ۱۲/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۲۱۸) دوسیه، به تعداد (۱۳۹) قطعه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۵۶
Background image

تحت ریاست رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت کندز جلسۀ رؤسای دواوین دایر گردید

تحت ریاست محترم مولوی محمد یوسف (ابوالوفا) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت کندز؛ با اشتراک رؤسای دیوان‌های مرافعه، غرض بررسی استهداآت واصله و عرایض مراجعین، به تاریخ 2 /12 /1447 هـ ق جلسۀ. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۵۵
Background image

با تلاش رئیس محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی شهدای ولایت بدخشان یک قضیۀ قتل حل و فصل شد

با تلاش مولوی عبدالمصور (انصاری) رئیس محکمۀ ابتدائیۀ ولسوالی شهدای ولایت بدخشان؛ با اشتراک مسؤولین آن ولسوالی، علماء کرام و متنفذین منطقه، به تاریخ ۹ /۱۱ /۱۴۴۷هـ ق یک قضیۀ قتل از. . .

بازگشت به اخبار