رئیس عمومی محکمۀ مرافعه فاریاب به محاکم ولسوالی‌های اندخوی و خانچهارباغ سفر کرد

m_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۴ - ۹:۱۶
رئیس عمومی محکمۀ مرافعه  فاریاب به محاکم ولسوالی‌های اندخوی و خانچهارباغ سفر کرد

به تاریخ 24/4/ 1444 هـ ق مولوی عبدالغنی (سعید) رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت فاریاب و مولوی عبدالکریم رئیس دیوان امنیت  عامه مرافعه با هیئت همراهش از اجراآت ریاست محکمۀ ابتدائیه ولسوالیهای اندخوی و خانچهارباغ نظارت به عمل آورده شد .

ابتداء رئیس مرافعه با قاضی، مفتی و محرر محکمۀ ابتدائیه ولسوالی‌های خانچهارباغ و اندخوی به طور جداگانه دیدن نمود، از  حاضری منسوبین، روند اجراآت ورسیدهگی به عرایض مراجعین بازدید نموده و موضوعات ذیل مطرح و توصیههای لازم بر قضات داده شد .

  • در مورد دوسیه حقوقی و جزائی باید زیاد توجه صورت گیرد، و فیصله های که صادر میگردد باید مستدل و حواله به نص حکم داده شود؛ تا فیصله صورت گرفته در مطابقت با احکام شرعی و اصول محاکم امارت اسلامی افغانستان بوده باشد.
  • روزانه تعداد کثیری عارضین برای اجرای وثایق و قباله جات خویش به محاکم مراجعه مینمایند؛ باید قضات در مورد اجرای وثایق خصوصاً قباله جات بسیار دقت داشته باشند، تا حق هیچ کس ضایع نگردد.
  • در محاکم ولایت چندی قبل هیئت محترم تفتیش و همچنان سیمینار 10 روزه به قضات تدویر یافته بود؛ قضات محترم نهایت کوشش نمایند تا اجراآت یومیه و فیصله جات خویش مطابق رهنمود های هیئت محترم تنظیم و ترتیب نمایند.
  • همچنان به تعداد (7) جلد دوسیه مختلف النوع از ولسوالی اندخوی و به تعداد (10) جلد دوسیه مختلف النوع از بخش جزائی و حقوقی ولسوالی خانچهارباغ و نیز به تعداد (15) جلد وثایق مختلف النوع  در ولسوالی های متذکره بررسی شد.
  • در ختم بررسی از اجراآت محاکم متذکره، رئیس  محکمه مرافعه به خاطر تسریع روند رسیدهگی به قضایا وارده به مسؤولان محاکم ابتدائیه اندخوی و خانچهارباغ توصیه و رهنمای های لازم نموده و نیز در حصه پابندی به حاضری و ترتیب راپور اجراآت وثایق مختلف النوع، ترتیب اثر به مکاتیب که جواب طلب بوده و برخورد سالم با مراجعین تأکید نمود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۴۷
Background image

محاکم ولايت غور طی دو هفته علاوه بر رسیدگی به (۳۱۹) دوسیه، به تعداد (۸۳) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى، نظامی زون غور و ابتدائيۀ ولسوالى‌های ولایت غور طی دو هفته (از ۱/ ۱۲/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۱۵/ ۱۲/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بر رسیدگی به (۳۱۹) دوسیه، به تعداد (۸۳). . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۴۳
Background image

محاکم ولايت پنجشیر طی يک ماه علاوه بر رسيدگی به (۶۵) دوسیه، به تعداد (۷۶) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌های ولایت پنجشیر طی یک ماه (از ۱/ ۱۱/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۳۰/ ۱۱/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بر رسيده گی به (۶۵) دوسیه، به تعداد (۷۶) قطعه وثایق را. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۲:۲۶
Background image

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت نورستان از محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های دوآب، مندول و نورگرام آن ولایت بازدید نمود

رئیس محکمۀ مرافعۀ ولايت نورستان، به تاريخ اول الی چهارم ماه ذوالحجة الحرام سال ۱۴۴۷ه‍ـ ق از  محاکم ابتدائیۀ ولسوالی‌های دوآب، مندول و نورگرام آن ولایت بازدید نمود.
رئیس محکمۀ مرافعه در. . .

بازگشت به اخبار