در محکمۀ مرافعۀ کندز جلسۀ ویژه برگزار گردید

m_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۶ - ۱۱:۲۵
در محکمۀ مرافعۀ کندز جلسۀ ویژه برگزار گردید

به تاریخ 19 /2 /1445 هـ ق جلسۀ ویژه تحت ریاست محترم نور محمد نوری رئیس عمومی محکمۀ مرافعۀ ولایت کندز به اشتراک همه پرسونل قضائی اعم از رؤسای محترم دواوین استینافی، رئیس محترم محکمۀ ابتدائیه شهری، آمر محترم ثبت اسناد و وثایق، رؤسای محترم محاکم ولسوالی ها،  مفتی صاحبان محترم و اعضاء مسلکی دواوین و محاکم ولسوالی ها غرض بهبود هرچه بیشتر امور قضائی در تالار کنفرانس های محکمۀ مرافعه تدویر یافت.

ابتداء جلسه با تلاوت آیات چندی از کلام الله مجید توسط محترم مولوی ضیاءالرحمن مفتی آمریت ثبت اسناد و وثایق آغاز گردید؛ متعاقباً محترم نوری صاحب رئیس عمومی محکمۀ مرافعه در رابطه به سفر 3 روزه شان که به ولایت کندهار  و چگونگی ملاقات شان با جناب عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله یاد آورگردید و سلام ها و احترامات و توصیه های عالیقدر امیرالمؤمنین صاحب حفظه الله را که در خصوص تحکیم عدل، استقلالیت قضاء، غنیمت شمردن سمت فعلی را که به بهای خون هزاران شهید گمنام بدست آمده در مورد تحکیم و تامین عدالت و احکام شریعت سعی بی دریغ صورت گیرد؛ به حاضرین مجلس وسیله شده راجع به فراگیری و اشتراک سیمینار تحت عنوان جلوگیری از غصب املاک امارتی که در آن رؤسای محاکم ولایات کشور نیز حضور داشتند معلومات و اندوخته های شان را با مشترکین جلسه شریک ساخت.

در ادامه راجع به بهبود امور قضائی گفت: منظور و هدف ما باید خدمت به مردم و تحکیم حکومت اسلامی باشد، قضات محترم باید به وظایف شان پابند بوده به اوقات رسمیات احترام داشته باشند، اجراآت قضائی در هماهنگی تمام صورت گیرد، احترام متقابل مراعات شود، قضات هیبت خود را حفظ نمایند، پرسونل قضائی متحدالمآل ها و مصوبات ریاست محترم عمومی دارالانشاء مقام عالی ستره محکمۀ ا.ا.ا که طرزالعمل محاکم برشمرده میشود جدی در نظر داشته و آن را دقیق مطالعه نمایند؛ کوشش شود متحدالمآل ها و مصوبات هر سال توحید و مجلد گردد؛ البته در بازدیدهای همیشه گی که از محاکم نظارت مینمایند کتاب های متحدالمآل های مقام محترم ستره محکمه را ملاحظه مینمایند، در ترتیب و تنظیم دوسیه های مراجعین دقت شود، قضات با مراجعین در زمان موعود ملاقات نمایند و از خواستن تعداد زیادی اصحاب دعوی در زمان کوتاه اجتناب نمایند؛ تا رفع سرگردانی مراجعین شده بتواند، راپور اجراآت که نتیجۀ کارکرد یک اداره را ثابت مینماید در مواعید معینه به مرجع مربوطه ترتیب و تقدیم شود.

افزون بر آن بیطرفی را در اجراآت یومیه در نظر داشته در راستای تطبیق قوانین شرعی که آرمان های مردم متدین این ولایت میباشد کوشا و ثابت قدم باشند.

در اخیر نظریات و پیشنهادات اشتراک کنندگان جلسه را در رابطه به حل و فصل دوسیه های مراجعین و اجراآت به موقع شان استماع نموده، هدایات و رهنمای های سودمند را در روشنای قوانین شرعی هدایت لازم فرمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۳:۵۱
Background image

با تلاش مسؤولین محکمۀ نظامی زون بلخ قضیه قتل حل و فصل گردید

با تلاش اعضای قضائی محکمه نظامی زون بلخ؛ با اشتراک علماء کرام، محاسن سفیدان محل، به تاريخ ۴/ ۱۱/ ۱۴۴۷ هـ ق طی يک نشست قضیه قتل از باشندگان ولسوالی شولگره ولایت بلخ، حل و فصل گردید.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۲۰
Background image

محاکم ولايت پروان طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۲۰۳) دوسیه، به تعداد (۱۶۷) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى و ابتدائیۀ ولسوالى‌های ولايت پروان طی دو هفته (از ۲۴/ ۱۰/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۶/ ۱۰/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۲۰۳) دوسیه، به تعداد (۱۶۷) قطعه وثایق را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۰:۱۰
Background image

تحت ریاست رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت غزنی با وکلای مدافع آن ولایت جلسۀ هماهنگی برگزار گردید 

تحت ریاست الحاج مفتی عزیزالله (حیدری) رئیس محکمۀ مرافعۀ ولایت غزنی؛ با اشتراک شیخ صلاح الدین (حقانی) رئیس دیوان مدنی محکمۀ مرافعه، آمر مساعدت‌های حقوق ریاست عدلیه و وکلای مدافع آن ولایت. . .

بازگشت به اخبار