در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش در دواوین محکمۀ ابتدائیۀ حوزه اول شهر کابل ۹۰۷ دوسیه حل و فصل شده‌است

m_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ - ۸:۵۵
در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش در دواوین محکمۀ ابتدائیۀ حوزه اول شهر کابل ۹۰۷ دوسیه حل و فصل شده‌است

گزارش اجراآت ربع سوم سال 1401 هـ ش بخشهای جزائی و حقوقی دواوین مربوطه محکمه ابتدائیه حوزه  اول شهر کابل به شرح ذیل مواصلت ورزیده است.

  1. دیوان جزاء این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد 248دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد 8 قضیه فیصله شده، 173قضیه توسط قرار قضائی و 33 قضیه آن مکتوبی مسترد گردیدهاست، متباقی آن تحت دوران قرار دارد.

2. دیوان امنیت عامۀ این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد 269 دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد 8 قضیه فیصله شده، 114 قضیه توسط قرارقضائی و 9 قضیه آن مکتوبی مسترد گردیده است که متباقی آن تحت دوران قرارداشته است.

3. دیوان مدنی این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد 309 دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد 339 قضیه قرار قضائی و 155 قضیه آن مکتوبی مسترد گردیدهاست، متباقی دوسیه تحت دوران قرار دارد.

4. دیوان ترافیکی این محکمه:

در جریان ربع سوم سال 1401 هـ ش به تعداد ۳۳ دوسیه به این دیوان مواصلت ورزیدهاست؛ در حالیکه قبلاً نیز چند دوسیه موجود بود.

از آن جمله به تعداد ۶ قیضه فیصله شده، به تعداد ۵۳ قضیه قرار قضائی و ۹ قضیه آن مکتوبی مسترد گردیدهاست، متباقی دوسیه تحت دوران قرار دارد.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۱:۳۶
Background image

با تلاش مسؤولين محکمه ابتدائیه ولسوالی اندراب ولايت بغلان دو موضوع قتل حل و فصل شد

با تلاش سعی و کوشش مولوی محمدنعیم (نعمانی) رئیس محکمه ابتدائیه ولسوالی اندراب ولايت بغلان؛ به تاريخ ۲۰/ ۲/ ۱۴۴۸هـ ق دو قضیه قتل در میان دو قوم از طریق صلح حل و فصل شد.
این قضایا در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۲۴
Background image

محاکم ولايت کندز طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۵۴۳) دوسیه، به تعداد (۲۸۱) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیه شهرى و ابتدائیه ولسوالى‌های ولایت کندز طی دو هفته (از ۱/ ۲/ ۱۴۴۸هـ ق الى ۱۵/ ۲/ ۱۴۴۸هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۵۴۳) دوسیه، به تعداد (۲۸۱) قطعه وثایق را نیز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۰:۱۲
Background image

جلسه رؤسای دواوین محکمه ابتدائیه شهری و مرافعه ولایت بلخ داير گردید

تحت رهبری الحاج شیخ غلام الله (عادل) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت بلخ؛ به اشتراک رؤسای دواوین مرافعه، سرپرست محکمه ابتدائیه شهری و رؤسای دواوین محکمه مذکور، رئیس تحریرات مرافعه و آمرین. . .

بازگشت به اخبار