از آغاز سال 1444 هـ ق الی تاریخ 1444/4/30در دیوان های محاکم شهری ولایت هرات 860 قضیه حل و فصل شده است.

m_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۲ - ۱۴:۴۹
از آغاز سال 1444 هـ ق الی تاریخ 1444/4/30در دیوان های محاکم شهری ولایت هرات 860 قضیه حل و فصل شده است

توحید گزارش راپور دوسیهجات حقوقی، جزائی و تجارتی اجراء شدۀ محکمۀ شهری ولایت هرات به شرح ذیل مواصل ورزیده است:

  1. دیوان جزاء شهری: از ابتداء سال1444 هـ ق الی تاریخ 1444/4/30به تعداد (558) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (235) دوسیه فیصله شده، به تعداد (36) دوسیه قرار قضائی صادر گردیده و به تعداد (89) دوسیه مکتوبی مسترد شدهاست و به تعداد (198) دوسیه تحت بررسی قراردارد .
  2. دیوان امنیت عامۀ شهری: از ابتداء سال 1444 هـ ق الی 30/4/1444 به تعداد (336) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (19) دوسیه فیصله شده، به تعداد (21) دوسیه قرار قضائی صادر گردیده و به تعداد (38) دوسیه مکتوبی مسترد شدهاست و به تعداد (258) دوسیه تحت بررسی قرار دارد.
  3. دیوان ترافیکی شهری: از ابتداء سال 1444 هـ ق الی تاریخ 30/4/1444 به تعداد (54) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (42) دوسیه فیصله شده به تعداد (8) دوسیه قرارقضائی صادرگردیده و به تعداد (4) دوسیه تحت بررسی قراردارد.
  4. دیوان تجارتی شهری: از ابتداء سال1444 هـ ق الی تاریخ 30/4/1444 به تعداد (755) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (72) دوسیه فیصله شده ، و به تعداد (104) دوسیه قرارقضائی صادرگردیده و به تعداد (57) دوسیه مکتوبی مسترد شده است و به تعداد (522) دوسیه تحت بررسی قراردارد .
  5. دیوان مدنی شهری: از ابتداء سال 1444 هـ ق الی تاریخ 30/4/1444 به تعداد (888) دوسیه جات مختلف النوع غرض غور و بررسی مواصلت ورزیده که از آن جمله به تعداد (76) دوسیه فیصله شده، به تعداد (279) دوسیه قرارقضائی صادرگردیده و به تعداد (152) دوسیه مکتوبی مسترد شده است و به تعداد (381) دوسیه تحت بررسی قراردارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت تخار از محکمه ابتدائیه ولسوالی هزار سموچ بازدید نمود

محترم مولوی نورمحمد (نوری) رئیس محکمه مرافعه ولایت تخار؛ به تاریخ 4 /4 /1448هـ ق از محکمه ابتدائیه ولسوالی هزار سموچ آن ولایت بازدید نمود.
رئیس محکمه مرافعه در این بازدید، ابتداء کتاب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۳۸
Background image

اطلاعیه در باره ساعات کاری محاکم در شش ماه دوم سال ۱۴۰۵هـ ش!

بر اساس حکم شماره (۱ ج ۴۹۴)، مؤرخ ۲/۹/۱۴۴۳هـ ق زعیم امارت اسلامی افغانستان عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه‌الله‌تعالی) در شش ماه دوم سال هجری شمسی «از اول ماه میزان تا پایان ماه حوت» تمامی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۵۹
Background image

رئیس محکمه مرافعه ولایت غور از محکمه ابتدائیه شهری آن ولایت بازدید نمود

الحاج شیخ عبدالکریم ابوحمدالله (صمیم) رئیس عمومی محکمه مرافعه ولایت غور؛ به تاریخ ۲ /۴ /۱۴۴۸ از محکمه ابتدائیه شهری آن ولایت بازدید بعمل آورد.
در این دیدار رئیس محکمه شهری، رؤساء و. . .

بازگشت به اخبار