آگاهی حضور جهت تطبیق فیصلۀ محکمه، دوسیۀ نسبتی (لعل جان ولد مجنون) و (محمد الله ولد بسم الله)

m_admin
آگاهی حضور جهت تطبیق فیصلۀ محکمه، دوسیۀ نسبتی (لعل جان ولد مجنون) و (محمد الله ولد بسم الله)

دوسیۀ نسبتی (لعل جان ولد مجنون ولدیت جانان) و (محمد الله ولد بسم الله ولدیت جمال)، که از سوی دیوان مدنی محکمه مرافعه ولایت ننگرهار فیصله و غرض تطبیق به آمریت حقوق این ولایت راجع شده بود.
آمریت حقوق ولایت ننگرهار، به ‌منظور تطبیق این فیصله، مکرراً با [محکوم له و محکوم علیه] تماس‌‌های تلفنی برقرار کرده‌است؛ اما افراد مورد نظر تاکنون به این آمریت حاضر نشده اند.
بناءً به [محکوم له و محکوم علیه] اطلاع داده می‌شود که بعد از نشر این اطلاعیه، جهت تعقیب قضیه و تطبیق حکم محکمه، ظرف دو هفته به آمریت حقوق ولایت ننگرهار حاضر شوند. در غیر آن، این آمریت مطابق به متحدالمآل شماره (25) مؤرخ 23 /11 /1446هـ ق ستره محکمه، اجراآت خواهد نمود.

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۸
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت کابل

ریاست حقوق ولایت کابل به منظور تطبیق فیصله های محاکم این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون به این . . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۰
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت نیمروز

آمریت حقوق ولایت نیمروز به منظور تطبیق فیصله های محکمه مرافعه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت میدن وردگ

آمریت حقوق ولایت ميدان وردگ به منظور تطبیق فیصله های محکمه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون . . .

بازگشت به اطلاعیه ها