آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت لغمان

m_admin
آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت لغمان

آمریت حقوق ولایت لغمان  به منظور تطبیق فیصله های محکمه ابتدائیه شهری این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده است؛ مکرراً با محکوم له  قضیه تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما فرد مورد نظر تاکنون به این آمریت حاضر نشده اند.

بناءً به شخص مورد نظر که شهرت او در جدول ذیل ذکر گردیده است، اطلاع داده می‌شود که بعد از نشر این اطلاعیه، جهت تعقیب قضیه و تطبیق حکم محکمه، ظرف دو هفته به آمریت حقوق ولایت لغمان حاضر شوند.

 در غیر آن، این آمریت مطابق به متحدالمآل شماره (25) مؤرخ 23/11/1446هـ ق ستره محکمه، اجراآت خواهد نمود.

 

 

شهرت محکوم علیه

شهرت محکوم له

ولد

اسم

ولد

        اسم      

محمد اسلم

عبدلغفار

فیض محمد

شاهدالله

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۲۵
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله محکمه ولایت کندز

آمریت حقوق ولایت کندز به منظور تطبیق فیصله محکمه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده است؛ مکرراً با محکوم علیه تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما فرد مورد نظر تاکنون به این آمریت حاضر . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۲۳
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت کاپیسا

آمریت حقوق ولایت کاپیسا به منظور تطبیق فیصله های محکمه ابتدائیه شهری این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له ومحکوم علیه دوسیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۱:۲۰
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت پروان

آمریت حقوق ولایت پروان به منظور تطبیق فیصله های محکمه ابتدائیه شهری این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له ومحکوم علیه دوسیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما . . .

بازگشت به اطلاعیه ها