آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت لغمان

m_admin
آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت لغمان

آمریت حقوق ولایت لغمان به منظور تطبیق فیصله های محکمه ابتدائیه شهری این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با طرفين قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما افراد مورد نظر تاکنون به این امریت حاضر نشده اند.

بناءً به طرفين قضیه ها که شهرت آنها در جدول ذیل ذکر گردیده است، اطلاع داده می‌شود که بعد از نشر این اطلاعیه، جهت تعقیب قضیه و تطبیق حکم محکمه، ظرف دو هفته به آمریت حقوق ولایت لغمان حاضر شوند.

 در غیر آن، این آمریت مطابق به متحدالمآل شماره (25) مؤرخ 23/11/1446هـ ق ستره محکمه، اجراآت خواهد نمود.

 

شخص احضار شونده

ولد

        اسم      

گجر

عبدالغفار

محراب

حسام الدین

محمد انور

راحت الله

شیر عالم

محکم الدین

محمد اسحق

ماه گل

عبدالغفار

زیارت گل

شاه محمد

خاطره

ملا علی

محمد نبی

داد محمد

عبدالله

محب الله

عبدالرشید

محمد حسین

محمد آجان

محمد ظریف

سید قاسم

صمد خان

سعادت خان

حفیظ الله

ذاکرالله

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۸
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت کابل

ریاست حقوق ولایت کابل به منظور تطبیق فیصله های محاکم این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون به این . . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۰
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت نیمروز

آمریت حقوق ولایت نیمروز به منظور تطبیق فیصله های محکمه مرافعه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت میدن وردگ

آمریت حقوق ولایت ميدان وردگ به منظور تطبیق فیصله های محکمه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون . . .

بازگشت به اطلاعیه ها