آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت جوزجان

m_admin
آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت جوزجان

آمریت حقوق ولایت جوزجان  به منظور تطبیق فیصله های محکمه شهری شبرغان که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له و محکوم علیه قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما افراد مورد نظر تاکنون به این آمریت حاضر نشده اند.

بناءً به افراد مورد نظر که شهرت آنها در جدول ذیل ذکر گردیده است، اطلاع داده می‌شود که بعد از نشر این اطلاعیه، جهت تعقیب قضیه و تطبیق حکم محکمه، ظرف دو هفته به آمریت حقوق ولایت جوزجان حاضر شوند.

 در غیر آن، این آمریت مطابق به متحدالمآل شماره (25) مؤرخ 23/11/1446هـ ق ستره محکمه، اجراآت خواهد نمود.

 

 

شهرت محکوم علیه

شهرت محکوم له

ولد

اسم

ولد

        اسم      

پیرمحمد

شاه محمد

محمود خان

حفیظ الله

عبدالقادر

عبدالباقی

نورمحمد

عبدالودود

محمود

بشیر احمد

عبدالصمد

محمد سلیم

علی محمد

شیرمحمد

حاجی میر حمزه

محمد صفر

محمود صالح

شکرالله

حاجی عبدالله

محمد اسحاق

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۸
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت کابل

ریاست حقوق ولایت کابل به منظور تطبیق فیصله های محاکم این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون به این . . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۰
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت نیمروز

آمریت حقوق ولایت نیمروز به منظور تطبیق فیصله های محکمه مرافعه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت میدن وردگ

آمریت حقوق ولایت ميدان وردگ به منظور تطبیق فیصله های محکمه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون . . .

بازگشت به اطلاعیه ها