آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه های ولایت تخار

m_admin
آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه های ولایت تخار

آمریت حقوق ولایت تخار به منظور تطبیق فیصله های محکمه ابتدائیه شهری این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما افراد مورد نظر تاکنون به این آمریت حاضر نشده اند.

بناءً به افراد مذکور که شهرت آنها در جدول ذیل ذکر گردیده است، اطلاع داده می‌شود که بعد از نشر این اطلاعیه، جهت تعقیب قضیه و تطبیق حکم محکمه، ظرف دو هفته به آمریت حقوق ولایت تخار حاضر شوند.

 در غیر آن، این آمریت مطابق به متحدالمآل شماره (25) مؤرخ 23/11/1446هـ ق ستره محکمه، اجراآت خواهد نمود.

 

اشخاص احضار شونده محکوم له

ولد

        اسم      

عبدالاحمد

عبدالحامد

سید محمد

یار محمد

سید قاسم

سید غوث الدین

سید حبیب

سید رحیم

جمعه خان

محمد حسین

سیف الدین

نورالدین

محمد ملا

سیف الله

محمد غنی

محمد ابراهیم

سیف الدین

شریف الله

عبدالجمیل

انیسه

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۸
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت کابل

ریاست حقوق ولایت کابل به منظور تطبیق فیصله های محاکم این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون به این . . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۰
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت نیمروز

آمریت حقوق ولایت نیمروز به منظور تطبیق فیصله های محکمه مرافعه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت میدن وردگ

آمریت حقوق ولایت ميدان وردگ به منظور تطبیق فیصله های محکمه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون . . .

بازگشت به اطلاعیه ها