آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله محکمه ولایت لغمان

m_admin
آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله محکمه ولایت لغمان

آمریت حقوق ولایت لغمان  به منظور تطبیق فیصله محکمه شهری این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده است؛ مکرراً با محکوم له تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما فرد مورد نظر تاکنون به این آمریت حاضر نشده است.

بناءً به فرد مورد نظر که شهرت او در جدول ذیل ذکر گردیده است، اطلاع داده می‌شود که بعد از نشر این اطلاعیه، جهت تعقیب قضیه و تطبیق حکم محکمه، ظرف دو هفته به آمریت حقوق ولایت جوزجان حاضر شود.

 در غیر آن، این آمریت مطابق به متحدالمآل شماره (25) مؤرخ 23/11/1446هـ ق ستره محکمه، اجراآت خواهد نمود.

 

 

شهرت محکوم علیه

شهرت محکوم له

ولد

اسم

ولد

        اسم      

هفته گل

محمد ضاء الحق

رحمت الله

صفت الله

آخرین اطلاعیه ها

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۸
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت کابل

ریاست حقوق ولایت کابل به منظور تطبیق فیصله های محاکم این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون به این . . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۰
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت نیمروز

آمریت حقوق ولایت نیمروز به منظور تطبیق فیصله های محکمه مرافعه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر . . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۴:۳۶
Background image

آگاهی حضور جهت تطبیق فیصله های محکمه ولایت میدن وردگ

آمریت حقوق ولایت ميدان وردگ به منظور تطبیق فیصله های محکمه این ولایت که جهت تطبیق به این اداره مواصلت ورزیده اند؛ مکرراً با محکوم له قضیه ها تماس های تلفنی برقرار کرده است، اما اشخاص مورد نظر تاکنون . . .

بازگشت به اطلاعیه ها