طی یک ماه در محاکم  ابتدائیۀ زون های چهارگانۀ شهری و طی دو هفته در محکمۀ ابتدائیه تجارتی شهر کابل به تعداد (۱۰۲۸) دوسیه حل و فصل گردیده ‌است

m_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۲ - ۹:۴۵
طی یک ماه در محاکم  ابتدائیۀ زون های چهارگانۀ شهری و طی دو هفته در محکمۀ ابتدائیه تجارتی شهر کابل به تعداد (۱۰۲۸) دوسیه حل و فصل گردیده ‌است

گزارش توحیدی از اجراآت یک ماهۀ بخشهای جزائی و حقوقی محاکم ابتدائیه زون های چهارگانه شهری از تاریخ ۱ /۱۲ /۱۴۴۴ هـ ق الی ۲۹ /۱۲ /۱۴۴۴ هـ ق و طی دوهفته در بخش تجارتی محکمه ابتدائیه تجارتی شهر کابل از تاریخ ۱/۱۲/۱۴۴۴ هـ ق الی ۱۵/۱۲/۱۴۴۴ هـ ق به شرح ذیل مواصلت ورزیده است:

در بخش جزائی:

در جریان یک ماه به تعداد (۴۵۳) دوسیه به دواوین محاکم ابتدائیه چهار زون شهر کابل مواصلت ورزیدهاست؛ در حالی که از قبل نیز چندین دوسیه موجود بوده.

از آن جمله به تعداد (۱۴۵) قضیه فیصله شده، در مورد (۲۲۲) دوسیه طی قرار قضائی تصمیم اتخاذ شده، (۱۰۶) دوسیه طی مکتوب مسترد گردیده و متباقی دوسیه ها  تحت دوران قرار دارد.

 در بخش حقوقی:

در جریان یک ماه به تعداد (۴۰۸) دوسیه به دواوین محاکم ابتدائیه چهار زون شهر کابل مواصلت ورزیدهاست؛ در حالی که از قبل نیز چندین دوسیه موجود بوده.

از آن جمله به تعداد (۳۸) قضیه فیصله شده، در مورد (۲۴۸) دوسیه طی قرار قضائی تصمیم اتخاذ شده، (۲۲۲) دوسیه طی مکتوب مسترد گردیده است و متباقی دوسیه ها تحت دوران قرار دارد.

 در بخش تجارتی:

 در جریان دو هفته به تعداد (۱۳۵) دوسیه به دواوین الف، ب، بانکی و مالیاتی محکمۀ ابتدائیه تجارتی شهر کابل مواصلت ورزیدهاست؛ در حالی که از قبل  نیز چندین دوسیه موجود بوده.

از آن جمله به تعداد (۱۳) قضیه فیصله شده، در مورد (۳) دوسیه طی قرار قضائی تصمیم اتخاذ شده، (۳۱) دوسیه طی مکتوب مسترد گردیده است و متباقی دوسیه ها تحت دوران قرار دارد.

 

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۳۵
Background image

جلسۀ قضائی و اداری میان مسؤولین محاکم ولایت پروان دایر گردید

تحت ریاست الحاج مولوی میرآقا (ذبیح الله خالد) رئیس محکمه مرافعۀ ولایت پروان؛ با اشتراک قضات دیوان‌های مرافعه، آمریت وثایق، محکمه ابتدائیه شهری و محاکم ولسوالی‌ها، قضات محکمه نظامی پروان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۹:۳۹
Background image

با تلاش رئیس محکمه ابتدائیه ولسوالی دند غوری ولایت بغلان یک قضیه قتل حل و فصل گردید 

با تلاش رئیس محکمه ابتدائیه ولسوالی دند غوری ولایت بغلان؛ با حضور علماء کرام و محاسن سفیدان آن ولسوالی، به تاریخ ۲۰/۱۲/۱۴۴۷ ه‍ ق یک قضیه قتل عمدی طی نشست، حل و فصل گردید.
در این نشست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۰:۱۸
Background image

محاکم ولايت غزنی طی دو هفته علاوه بر رسيدگی به (۲۵۹) دوسیه، به تعداد (۱۲۷) قطعه وثایق را نیز اجرا نموده‌است

محاکم مرافعه، وثايق، ابتدائیۀ شهرى، محکمۀ نظامی زون غزنی و ابتدائیۀ ولسوالى‌های ولایت غزنی طی دو هفته (از ۱/ ۱۲/ ۱۴۴۷هـ ق الى ۱۵/ ۱۲/ ۱۴۴۷هـ ق) علاوه بر رسيدگی به (۲۵۹) دوسیه، به تعداد. . .

بازگشت به اخبار